Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHHAHAHAHA jao jao komedije pa ne vjerujem
Pape nije ni spominjao fudbalski savez Irana, neg dva menadzera.
Nazvo ga buraz Sejo i Sejin pomocnik!
zvali ga menadzeri Vrbanjuse HAHAHAHA
Braco ga zvao hahah
HAHA, SAD SMO ANGAZIRALI I LAZOVA! TIP IZMISLJA, LAZE, PETLJA, LIJEN JE, ZMAZAN JE, KASNI, ZALUTA I PORED SVIH TIH "VRLINA", MAFIJA IZ NOGOMETNOG SAVEZA MU ISPORUCI 350 000 EURA GODISNJE, AKO NE SAD I VISE?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li neko stvarno mislio da mu je Iran ponudio mjesto selektora ?
100 godina da valjas nekome, a jednom da nesto ne uradis kako treba gotov si, a ono sto si 100 godina bio dobar to se zaboravi u istom trenutku.. Pa j ebo te, pustite covjeka, dajte mu jos jednu sansu, kakav smo mi jadan narod, sjecam se kad smo se kvalifikovali, Pape nam bio ko Ferguson u ocima, odjednom ga poceli ismijavati.. Pa mi smo bolestan narod, nije ni cudo sto nam nema napretka u drzavi kakvi smo ljigavci..
Dali su mu drugu sansu kad je ispao u barazu protiv Portugala. Ovo sad mu je treca, a kako stvari stoji dobice vjerovatno i cetvrtu, kad ispadne na euru u prvom krugu (ako i dodje dotle). Ne znam po cemu ti je bio dobar.Da nije bilo Hajrovica ne bi otisli na svjetsko.Imali smo srece kao nikada. Trebali smo izgubiti od Grka u Grckoj, a malo je falilo i da izgubimo protiv Slovaka u Bratislavi. No ne radi se o tome sto smo ispali na svjetskom nego kako smo ispali. Kao sto smo igrali protiv Nigerije ja nisam vidio nijednu reprezentaciju da je bila tako losa u odbrani kao kod nas. I to je nesto sto nije slucaj nego se ponavlja iz utakmice u utakmicu kad imamo malo jaceg protivnika. Ne znam da li si slusao komentare na BBC-ju u poluvremenu utakmice protiv Nigerije. Ljudi nisu mogli sebi da dodju. Nista im nije bilo jasno. Da smo imali recimo Hitzfelda za selektora bili bi u finalu s kvalitetom koji posjedujemo.
https://www.youtube.com/watch?v=DItJXvv9PHU
Prije par mjeseci su bili tbj, bogovi i igraci i selektor a poslije odsrednje partije na SP svi pljuju i na igrace i selektora. A aBd poslije pobjede na jednoj - dvije utakmice opet ce se vratiti hvalospljevi.. Kakav smo mi narod ?
Sad kad rasturimo linhestajn opet pape na tronu hhhhhhhhhhhh
Koji debil je Pape poceo izmisljati da ga neko zeli, ubijedjen sam da ga niko nije kontaktirao nego da je to sve izmisljeno, Pape mrs!!!
Ostao je i gotovo, a sad izmisljajte sta god hocete al cete ga trpit jos najmanje dvije godine. Bi o i osto najbolji
Susic je trebao otici iz repke, sada mu je bio najbolji momenat. Mislim da je doslo do zasicenja od strane igraca I javnosti spram Susica, potrebna je nova energija I filozofija. Mislim da ce nakon Eura, a mozda I tokom samih kvalifikacija, Susic a I oni koji su glasali za njegov ostanak shvatiti da im je vrijeme da odu.
PAPE baš si bijeda zar je tebe netko mogao tražiti ???
Zar ima neko da hoce safeta osim nas, mislim naseg nogometnog saveza
Sto ovi novinari mogu izmisliti pricu...tacno da ne povjeruje covjek... Citiraju svoj text kojeg nisu potpuno citirali. Koliko znam, pape je izjavio da su ga zvala dva agenta klubova iz Irana i jos neke reprezentacije... Stvarno kad onako malo razmislim, ovim novinarima je stvarno tezak posao... Copy/Paste, prepravi malo text i eto ga nova prica, a ljudi(mi) u sve to vjeruju. Neki dan citam na jednom portalu vijest kako je srbijanski dnevni list ujutro objavio vijest kako je neka grupa imala koncert i kako je pjevac na koncertu davao izjave, pozivao publiku da pjevaju sa njim i pjevao pjesme (cak su nabrojali i naslove), a tu vece je bila u Beogradu tolika oluja da koncerta nije ni bilo. Poslije podne, u istim tim novinama, na istoj stranici, ista slika - naslov "Koncert otkazan zbog olujnog vremena..."
DA se sa mnom ovako šprda cijela država, ja bih sam otišao isti momenat. Al' Pape je to.
Mijenjaj nadimak u - P I N O K I O !!!
KOJA NAIVČINA ? SVE ŠTO RADI ČIST JE DILETANTIZAM . ŠTA LI BI ON URADIO S 10 o/o LOŠIJIM IGRAČIMA. PAPE, SAMO SE PAPCI TAKO PRODAJU !!!
ko lagi porasce mu nos.....................
Rekao sam vam prije 2 dana