Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komedija... Kikiriki liga, sve se može
ZA SVE PROPUSTE KAŽNJAVATI NOVĆANO I TO ŠTO VEČE KAZNE , PA ĆE SVAKI KLUB PRONAĆI KAKO DA SE NSVIJSČI PONAŠAJU U DUHU SA PRAVILIMA TREBA I KAMERE DA ,, SNIME,, IZGREDNIKE I DA IH OŠTRO KAŽNJAVAJU.
SAVEZ NAPOLJE!!!!! Mater im ebem korumpiranu
Znači samo 2 milje.Jug je ionako skoro prazan.
PA PRIČAJTE O PRAVDI... !!! Kod Zrinjskog pirotehnika, razbijene glave, transparenti,.. Kod Želje 20-30 navijača na terenu nakon završetka utakmice i pirotehnika Kod Slobode 2-3 navijača na terenu A sva tri kluba dobila iste kazne ?!?! S tim da je sada Želji djelomično ukinuta - pa pričajte o pravdi i Savezu da je ok. Nigdje veze... Sada se treba žaliti na više nivoe jer je očito riječ o ogromnoj korupciji u savezu. .
Naravno da će promijeniti, zbog šake klošara koji nisu sankcionirani, iako je bilo policije i zaštitara, k'o da je derbi, ne smije se kazniti klub koji pravi i ulaže. Za tučnjavu i njeno sprečavanje, na malom dijelu tribine je zaduženo obezbjeđenje koje je bilo prisutno. Eto, isprazniti će Jug, iako sam tamo decenijama, i treba ako je nered. Kažnjavajte klošare, a ne navijače, sačuvajmo igru i klubove.
Iznajmljujem plave termo deke za zimovanje, garancija od -12 do -15
Sta ocekivati kad se prodaju sitnim interesima.... ee korumpiranog saveza i lige..pa u 1 federalnoj ligi se igra 3 za 3..namjestaju se utakmice..kupuju i prodaju... i niko da reaguje...
zaradit ce preko 2000 na toj tekmi kad predju navijaci na sjever i istok .....:)
jedno je navijacka strast...a drugo realnost..grbavica nije ni zasluzila da se suspenduje..sve vidjeno na grbavici nije manjkalo na drugim stadionima...cak na drugim bilo je povrijedjenih glava...nacionalizma ...itd...da ne nabrajam... jest nam liga mozda kikiriki ..kako neki ovdje misle , ali je nasa ...i pratimo je svi koliko _toliko.. a i svi manje vise volimo i grickamo kikiriki
@MisterXYZ Kojih stotinjak, nije ih 10 ili 20 ušlo, šta lupetate.
Saveza i qurca,seru pa pojedu.Namjerno ohrabruju huliganstvo,nacionalizam,fasizam,primitivizam jer im je u cilju da ova liga i ovi klubovi nikada ne izađu iz okvira ovog sranja i jada od lige.Tako savez kontroliše novce i zaradjuje preko A reprezentacije.
Nije ni cudo kada se nasim fudbalom upravlja iz mahale i slatkog coseta. Zato i nemamo napretka. Juventus je mogao u trecu ligu ali ne daj Boze Zeljo bez navijaca, a sta je sa ostalih stadiona zasto suspenzija i njima nije skinuta ?
Ehehe drug moj ovo važi samo za klubove iz metropole! a i Amar je postao djed,treba podržat!
Cirkus liga,cirkus savez,cirkus navijacke grupe...
Jug je ionako uvjek prazan. I onih nakromana i ubica koji su se tamo okupljali je sve manje i manje.
VOLIM TE ŽELJO