Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu nešto željini pohitni bili ali su u savezu definitivno kriminalci..
A izvini Boga ti, jesu li ovi u savezu krivi sto su u zelji ratardi, pa nisu na vakat regulisali obaveze???
@hames znalo se i prije da je nastimano u velikim krugovima se vec pricalo o tome.. znalo se 2 kola prije kraja
Garant zavjera Uefe i masona. Lakse je sve drugo reci nego priznati da su ljudi u Zelji mamlazi nesposobni. Zeljo je na nivou mahalske tv hayat. Profesionalizam nepoznat pojam.
E čuj ONO tražilo dokumentaciju na uvid. Što kokuz može poželjeti to voz ne može povući. hahahahah kakvi pačenici i kakva šuplja za navijače.
Je li to neko drugi kriv sto kriminalci nisu platili dug na vrijeme? Placaju amawu kamatu, a nisu mogli Petrovicu dati pisljivih 20 000 KM koje su mu dugovali.
Nakon što je Slavko Petrović dao prijedlog za sporazumno rješenje spora i isti Željo odbio,Slavko je podnio tužbu UEFI koja je u oktobru mjesecu 2018 donijela odluku da Željo mora u roku 7 dana da isplati trenera.Isplatu je Željo uradio 6 mjeseci nakon odluke UEFE.Pa koga vi folirate...
Sad bi iz željezničara da malo mahalaju :)
moze li neko da objasni kakve veze ostali aplikanti imaju?
Ostavke u zelji
Primiiiii Merse.
@radivoje Primiiiii meee.
željo ⬅️ ➡️europa 😂
Ja jadovana bračo dragaPa to je 6-7 njihovih plata u administraciji???????Željin sam navijač još od kad je Švabo igro al bi molio savez da im pojača kaznu na dvije godineTreba sve pekare istjerati iz uprave..
sta ce njima uvid u tudje dokumente svasta
@Ape10 Izvini jesu li to državne ili vojne tajne.. mislim da nisu. To su dokumenti koji se mogu naći na stranicama klubova. A problem je kada se donose odluke bez dokumentacije.
Možete igrati u Premijeru tko ce ispast iduce sezone Sarajevo 100,00 Zrinjski 100,00 Široki 80,00 Željezničar 70,00 Radnik 30,00 Čelik 20,00 Velež 20,00 Mladost DK 10,00 Borac 5,00 Tuzla City 5,00 Sloboda 3,00 Zvijezda 09 1,50
Samo da porucim svim dusebriznicima, koji evo prizeljkuju raspad Zelje vec mjesecima: Zeljo je ljubav i pokret koji nema veze s parama a to pokazuju i posjete u jednoj od najlosijih polusezona u historiji kluba. Bit cemo mi jos jaci, insallah, u inat svim dusmanima, kojih nazalost nije malo. TM87
@ch.willa. tacno jarane uz jos jedan podatak...zeljo daleko vise poreza platio od svih klubova drzavi i ove i sve godine od rata...
Dok se budemo vodili tko je velikan, tko ima koliko navijaca ko je plastika a ko zbog navijaca treba da igra..LIGA CE NAM BITI MEDU NAJGORIM U EUROPI. Snazan tim sa dobrim financijama mogu nesto ostvariti a navijaci i historija ne.
Željezničar treba da se pomiri sa sudbinom da je se spustio na nivo kluba NK TRAVNIK, jer to je trenutno nivo sposobnosti tog kluba. Dakle, igranje i borba za opstanak u 2019/20 !!!!!!!