Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nogometni savez je izrazio zabrinutost, izjeo vuk magarca
Vi u NS BiH ste jedne obične gnjide i bezkićmenjaci.
Ne bi bilo lose da nogometni savez pocne malo i o selektoru. Svaki novi dan bez selektora, nam smanjuje sanse da se kvalifikujemo.
kako se praljak mijenja po padezima
Nabijem i vas u nogometnom savezu,umjesto da ih oderu sa 100 hiljada eura i zabranom ulaska divljaka bar 5 utakmica,oni mlohavi nekakvi
Dobit ce kaznu 2 hiljade maraka i jednu utakmicu bez publike, uvijek se najavljuju neke zestoke kazne i na kraju bude kako bude. Savez ovo podrzava sramota !
Izrazili zabrinutost, ostro osudili cin.. i zestoko ce ih kazniti sa 200 maraka kazne (100km ako plate u roku od 8 dana) Savez napolje
Pitanje je smije li NS da kazni Siiroki Brig ,a već davno su trebali da ih izbace
Siroki je zaradio najmanje 5 suzpenzija do sada, a vi samo dajete neke izjave ko politicari!
Pitam se sta je onda slogan...-boja fesa,boja dresa-...koju redovno pjevaju navijaci Torpeda,tj.sda mladez..?????
@sauberland a je li "fes" ili "dres" bio OSUĐEN za ratne zločine kao što je bio Slobodan Praljak? Ovdje se sine govori o veličanju ratnih zločinaca i no o čemu drugome. Probaj shvatiti da to ništa lično protiv Hrvata i nemoj na sebe (kao mnogi) preuzimati odgovornost za nešto što ti lično nisi uradio. Mlad si još, Naučit ćeš.
Vi iz NS BIH ste jedini krivci za ovakvo ponasanje..nemate petlje da kaznite.pocev od petardi i baklji,jel vi sa organizatorima unesete pirotehniku u stadion..nemoze navijac unijeti ako ga policija i redar pregledaju. Transparent je smisljeno unesen i znali su za njega.. Istjeraj govna iz lige.
drazi su mi ovi najvijaci iz sirokog brijega od NS BiH . ovi prvi su iskreni a ovi drugi su izrazili laznu zabrinutost
politicari i sportski radnici i kompletne te strukture u sarajevu ni ne znaju gdje je siroki Brijeg ni gdje je Fazlagica kula ni gdje bileca ni ko tamo zivi ni sta se tamo desava . To izgleda ovako : Sekretarica ,, predsjedinice ubise ljude tamo , vrijedjaju psuju ,, nose fasticke transparente....noz , zica ..negiraju haske presude predsjednik : ,, to nije u redu ,, napisi to mala ja cu potisati ati ubaci u postansko sanduce
Eto kao da ce vam se isti ti navijaci izvinuti za ucinjeno i prestati raditi slicne stvari. Sve dok ste blagi prema svima koji u prvi plan stavljaju sve osim sporta ovo ce vam se desavati, a liga ce biti cirkus.
Savez je svakako odron a o Listici ne treba trositi rijeci !!!
PARDON ovo je reklama za " praljkovaču"
Jedino visoke novcane kazne za svakog ko velica zlocince i nacionalisticki vrijedja na stadonima jos im zabraniti posjetu cijelu sezonu a slijedeci ovakav gnusni izljev ljubavi prema klubu izbaciti ih dva ranga nize..za svagog ko to radi