Komentari (340)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po hitno napustiti ovu sugavu korumpiranu ligu
U Banja Luci na utakmici skandirali zlocincima i nikakve kazne nema SAVEZ NAPOLJE
Velez je na neposten nacin usao u Premijer Ligu, iako je je Olimpik bio bolji, ali su usred politickih pritisaka morali pustit Velez. Zatim se krenulo u vjestacko dizanje Veleza, kako bi se mogao natjecat sa Zrinjom. Ali evo vec ove godine vidimo da je Velez ispuhao, kako u Europi, tako i u prvenstvu. Kad su vidjeli da ne mogu se natjecat sa Zrinjom i ostalim klubovima, odlucili su napravit nerede, kako bi skrenuli pozornost sa njihove nekvalitete i jako loseg trenera.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Molim sve prave navijače u cijeloj BiH da stanu iza Veleža i predsjednika Hasića koji je stao u odbranu fudbala u našoj državi. Šutili smo svi kad je unisten Čelik, šutili smo kad je uništena Mladost, trebamo li da šutimo i sada kad se na kriminalan način, sa svake strane, uništava Velež! Ako pređemo preko ovoga tako lako kao prije, doći će na red i vaš klub. Ako sada i ovo prešutimo oni će uraditi sve da unište i zadnje nade bh. fudbala!
Ma vi ste divni a davali bi golove dok protivnik slavi pogodak, pa to u svijetu niko u nogometu nije uradio, fuj i vi trazite neku pravdu
Pravosuđe u BIH je korumpirano! Ni fudbal nije izuzetak!
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
TOPALOVICU, OD TEBE JE SVE OVO I KRENULO, HEBEMO TI SVE ZENSKO U UZOJ I SIROJ FAMILIJI, DJUBRE PRODANO.ALI NARAVNO,TI NECES BITI SUSPENDOVAN,PODVIO SI REP I BAS TE BRIGA.
Majku vam hebem hostaplersku, desavali su se i prije upadi ali nikoga niste ovako poderali. Znala se cak i nastavljati utakmica. E Bosnje,Bosnje, hebe vas Vico kad mu padne na pamet, glupsoni jedni.
Vrijeme je pod hitno da Sarajevo , Željezničar , Velež , Sloboda zajednički dogovore se i napuste ovu ligu i da se pod hitno prijavi ovaj savez FIFI i UEFI jer suđenje je prevršilo svaku mjeru , a onda i dvostruki aršini , jedni se kažnjavaju zbog zastave sa ljiljanima , drugi se ne kažnjavaju ni za veličanje ratnih zločinaca transparentima i slično.
GASI LIGU.
Je suis Šemso Hasić!
Sluzbeni tezultat OK, suspenzija stadiona OK iako malo previse, novcana kazna OK, suspenzija predsjednika OK ali zaista previse (pola godine za klevete je primjereno)... oduzimanje bodova - nigdje veze! U ostalom, napad na suca se desio na ulici daleko daleko od stadiona i to se moze dogoditi bilo kome, bilo gdje - kaznjavati klub najstrozije zbog toga je takodjer besmislica. Naci pocinitelje i kazniti ih novcano, zatvorom i dozivotnom zabranom ulaska na bilo koji stadion - posteno.
Kakve veze ima Hasić u ovoj priči. I sto je ovolika kazna jer je ovo prvi put da navijači Veleza to urade. Zašto su drugi dobijali blaze kazne i zasto je prvenstvo pocelo sa ubacivanjem 2 kluba iz rs a niti jedan iz federacije . Kakav je ovo javasluk ili je ivo stvaranje lige tkz Uzp lige. Treba zato prekinuti ligu jer je počela neregularno ubacivanjem 2 kluba iz rs uzp .
eee - previše, s obzirom da ovo niste primjenjivali i na drugim klubovima - a trebali bi prema svima
I Zrinjski ja kažnjen 5 utakmica bez gledatelja,zbog utrčavanja istih na teren!Prije 9-10 godina
Bem ti koji apsurdi. Šta kaže Osim na ove Vicine lucemjerne poteze.
Treba vici hebati sve po spisku kriminal zivi svi uzimaju samo lovu ova liga nema veze sa sportom
Ljudi vidite li vi sta radi ovaj Vojvoda Vico,za sta su na ocevi ginuli SVI PRED SAVEZ SVIIII
Bravo .tako je...dosta više igre bez znanja , na mišiće
Ima li se gdje pogledat ta sudijska kradja
Sarajevo i Zeljo treba veceras stanu iz Velez i Hasica ...navijac Sarajeva
Treba kazniti sve koji krse pravila! Samo ne treba praviti razliku. Recimo moze se negirati genocid, velicati ratne zlocince i zato niko ne odgovara. Dvostruki arsini nikome dobra nece donijeti.
pa i DŽaferović negira zločine Armije nad Hrvatima i nikom ništa...I to su dvostruki aršini , al ti aršini ne smetaju, jel tako?