Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za zukanovica vam jbm mamu neutemeljenu !
pa gle, bilo je i boljih igrača za pozvati. recimo sa branimirom hrgotom nitko iz saveza nije razgovarao, a onda kada odluči igrati za hrvatsku, biće izdajnik. Iz prvaka i viceprvaka države je sigurno morao biti jedan igrač koji zadovoljava uvjete, tj sigurno su bolji od hajduGovaca sušića i vršajevića.
https://www.facebook.com/pages/Podrska-Ervinu-Zukanovicu-zelimo-te-u-Brazilu/243403959201222 hajde da ga vratimo, ako nas bude dovoljno mozda nesto i ucinimo, nek se glas navijaca cuje, oni postoje zbog nas
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
otjerati 2 igraca koji su stalno bili u reprezentaciji dok smo se dizali iz pepela i to sa pozicije stopera gdje nemamo ni izmjene moze samo korupirani Safet Susic!!!! tacno mi se smucila reprezentacija i svjetsko i sve!
a pandza bio u repki kad su je mnogi bojkotovali
Bolje bi reprezentaciju sastavio efendija Cerić !!! Prihvatljivije.
S*** su Borisa Pandzu jbg trebao je igrati a ne samo ga tako od*** sramota Kada su bili losi on je igrao sada ga ne zovu
Hrvatska,Hrvatska,Hrvatska................
nista se ne brinite tu je RI-TIN-TIN koji ce sve lopte iz nase mreze da donese svom amidzi-dzidzi APORT AV AV AV amidza
Pandža Hrvatu :)
nogometni savez sa onim supkom susicem na celu moze pandzi dupe polizat.. vozdra... a kojeg kurca osim radi u savezu.. zasto barem on, kojeg cijela drzava cijeni ne lupi sakom od stol i ne kaze sisicu da repka nije njegova babovina.... mater mu...
borise za mene si ostao i bit ces igrac ravan spahicu, jos i bolji jer ne letis u prazno i uvijek si intervenisao najbolje. bez tebe i zukanovica jadna nam je majka u brazilu. zao mi je ko i vama sto ne idete.
- - - - im majku. Stoj uspravno i ne klanjaj se nikome!
Pravda za Zukanovica! Pravda za Zukanovica! Pravda za Zukanovica!
Ovaj savez je jednako kriminalan kao i prosli, samo je ove izvadio Osim i plasman na SP. U talu su sa agencijom oko prodaje pojedinih igraca, prije svega Svena Susica. Igraju prijateljske po raznoraznim vukoyebinama - samo zbog zarade, nesto na sta Meho Kodro nije zelio pristati pa je otjeran. Napravili su trening kamp u koji ne zele poslati reprezentaciju. Rastalit ce 10 miliona od SP, tako da ova Premijer liga jadna, najgora na svijetu - nece vidjeti ni dinara. Odabrali su najgori trening kamp u Brazilu. Katastrofalna politika oko novih igraca. Izgubili smo Halilovica iSeferovica a uskoro i Branimira Hrgotu i Mirka Marica. Da ne govorim kako agencija upravlja reprezentacijom s jedne strane, a nekolicina igraca s druge strane. Potpuno rasulo.
Ovaj mi se Safet gadi malo je reći, nek se goni u tri lijepe, al jebat ga neće mi usrati doživlja SP-a
ccccc mi , BiH, prdekana sa ukupno 32,5 fudbalera sposobna da udju u reprezentaciju imamo vise problema s tih 8,5 fudbalera , nego jedna njemacka, argentina, brazil, spanija...reprezentacije koje komotno mogu sastaviti jos 3 skoro jednako kvalitetne kao i ona koja ide na SP. samo jos cekamo da se neciji otac, mama, ili neko od familije onih koji nisu otisli pojavi s komentarima 100 baba, kilava djeca, nista nam ne govori?
pandza je u pravu,covjek se borio u kvalifikacijama,a sad ovaj poziva od brata sina,jbte svugdje stela
...........realno gledajući draga gospodo.......Boris Pandža je 100% u pravu........bio vam je dobar dok se borio u kvlifikacijama a danas dolaze neki pravovjerni sinovi i amidžići.....
BRAVO SAJO SAMO CVRSTA RUKA DONOSI RED I PROTIV ZUKANOVICA ISTO POKRENUTI POSTUPAK ZBOG BRBLJANJ PREKO MEDIJA
Mislim da je Safet najgori selektor koji ima najbolji rezultat do sad. Reklo bi se "Budali se posrećilo"