Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno moglo bi biti svasta. Sva tri znaka su moguca. A vi Zeljini sto pljujete i najavljujete sigurnu pobjedu nadjite sebi misije rupe gdje cete se moci sakriti ako izgubite, a mogli bi lahko.
NAŠA GOVNA VAMA TEKU, ZAGADIŠE GRAD I RIJEKU, MRZIM ZENICU !!!!
Samo znate da serete, nista drugo ne um'jete...
Ne znate hodat a ne igrat, Vitez vas pomeo. Uguraste ga nekako, ne znate ni sami kako. Dvica vam je na Bilinom. Pozzz
samo jedan podatak od kako se Osim vratio i ova uprava i stucnii štab Čelik nije dobio Želju na svome terenu. uglavnom su se rezultati bili neriješeno i pobjede Želje , abd sutra ce se tradicija da nastavi !
zato ce otići 130 manijaka u zenicu ostali tipkajte po tastaturi i pitajte gdje je prenos bolje odvesti djevojku u kino za 10 maraka ustvari mnogima se djevojke zabranile da idu na tekme ili ona ili željo,sutra čelik pobjeđuje sto posto ko to ima da da go u želji
pa celik se i nalazi gdje mu je mjesto
Jagodicu ne seri
CELIK SE VOLI IKAD GUBI AL SUTRA JE NAS DAN CELIK DO GROBA
Ima da vas nafilujemo ko paprike :D dede mi, ima da vam povratimo traume iz finala kupa :D
Direktno od vidovite hasibe sam dobio obavijest da ce navijaci celika noc poslije utakmice sanjati hadzica i zolotica....
I Hodžića ;)
Na njega sam i mislio nego ni na fonu tipka ode u krivo.. :-)
Možete uključit' i dva inata, džaba vam!
Daj Boze, ali da Bog da