Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj program vam donosi naš sponzor Fajzer. Najbolji od najboljih.
Koji je ovo po redu otkako ih bodu svetim vakcinama? Prestao sam brojat.
A da nam olakšaš i prestaneš disati
Nije cudno svi znaju sta je xd
Oko 300 miliona fudbalera na svijetu (profesionalni+amateri) pa da je do vakcine, koliko bi mrtvih trebalo biti? da ne spominjem druge sportaše 😅 nedo bog nikome
U svijetu se izgleda umire od vakcine a u BiH od korone.
vakcinocid
Vise miliona ljudi je do sad umrlo od vakcine. Sportista kolko hocete, al je zabiljezeno u nekim medijima samo oko 300... Neki su tiliki zaguljeni vakseri i psihopate ubijedjene da su vakcine napravljene za spas i imunitet, sve dok i sami ne dodju na red ili neko njihov ne izvrne se. A dosta je i vaxx botova, placenika koji sire lazi da ove smrti nisu od vakcina. Jesu od vakcina, odgovorno tvrdim i mediji su placeni da ne smiju reci da je vakcina
Dokazi o prevarama sa vakcinama. https://bit.ly/vakcine-prevara-bih Prevareni su vecina u svijetu pa tako i BiH. Sve zivo su korumpirali. Doslo je do toga da ako neko kaze protiv vakcina dobija cenzuru i etiketu antivaksera kao neceg loseg i nekompetetnog. Netacno. Mnogi strucnjaci i doktori vec odavno govore istinu i ne zele da budu saucesnici u ubistvima za razliku medija i doktora koji za rad posla cenzurisu i podrzavaju ubice.
Ako sam ja vax bot kako ti to nazivas Aristotele, onda si ti antivax bot. Nemas dokaz ni jedan da je od vakcine, mislis ako je sportista da mu ne moze nista biti, jel Kasiljas bio vakcinisan, Puerta, Foe itd.. u Bundesligi ih je 90% vakcinisano pa nikom nista, nemoj da glumis vonabi kardiologa srece ti kad nemas pojma, lijep pozdrav od vax bota.
Kkoliko treba da umre
AKO NAPRAVIS KLJUC KOJI NECE DA UDJE U BRAVU NISTA TI NECE POMOCI HILJADU KLJUCEVA DA NAPRAVIS!!!E TAKVA JE SITUACIJA S OVIM VAKCINAMA I DOZAMA KOJE NIŠTA NE POMAZU!!!
Uđite na who i provjerite koliko je prijavljeno nuspojava od vakcine. Čudno zar ne? Godinu dana vakcina, a skoro 300k nuspojava. Bujrum ko hoće, nek se vakciniše, al' nemojte nikog prisiljavat.
Ovo vec postaje cudno,da ovoliki broj sportista u zadnjih 2 godine dozivljavaju kolapse i srcane zastoje.
Jel bio vakcinisan. Kljucni podatak.
logicno da jeste
Ovdje Vas ima dosta što bi trebali odrobijati svoje izjave
Valja tebi saucesnice
stoka sitnog zuba jedva docekala prosipat suplju oko vakcine, a jedina im poveznica opcenito sa medicinom i farmakologijom 10 sekundi reklame na bht izmedju filmova. kad su se prije prenosile informacije iz gvatemale i trecih zemalja, pa da mozemo poredit? RIP momku.
Da mi se vakcinisani ne bi naljutili reci cu da je od napora, suplemenata i gustog rasporeda (tako oni opravdaju ovo).