Vise miliona ljudi je do sad umrlo od vakcine. Sportista kolko hocete, al je zabiljezeno u nekim medijima samo oko 300... Neki su tiliki zaguljeni vakseri i psihopate ubijedjene da su vakcine napravljene za spas i imunitet, sve dok i sami ne dodju na red ili neko njihov ne izvrne se. A dosta je i vaxx botova, placenika koji sire lazi da ove smrti nisu od vakcina. Jesu od vakcina, odgovorno tvrdim i mediji su placeni da ne smiju reci da je vakcina
Dokazi o prevarama sa vakcinama. https://bit.ly/vakcine-prevara-bih Prevareni su vecina u svijetu pa tako i BiH. Sve zivo su korumpirali. Doslo je do toga da ako neko kaze protiv vakcina dobija cenzuru i etiketu antivaksera kao neceg loseg i nekompetetnog. Netacno. Mnogi strucnjaci i doktori vec odavno govore istinu i ne zele da budu saucesnici u ubistvima za razliku medija i doktora koji za rad posla cenzurisu i podrzavaju ubice.
Ako sam ja vax bot kako ti to nazivas Aristotele, onda si ti antivax bot. Nemas dokaz ni jedan da je od vakcine, mislis ako je sportista da mu ne moze nista biti, jel Kasiljas bio vakcinisan, Puerta, Foe itd.. u Bundesligi ih je 90% vakcinisano pa nikom nista, nemoj da glumis vonabi kardiologa srece ti kad nemas pojma, lijep pozdrav od vax bota.
Prikaži sve komentare (50)