Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ovi sto nose LGBTQ trake ne poticu na nemoral i bolest? Na devijacije u drustvu? Psihicku nestabilnost? Ne se*ite!
Nemoral i bolest!? Sta je to? Lagati, varati, krasti, zlostavljati druge, ciniti grijeh svjesno i svakodnevno ... Koliko je samo takvih petkom na dzumi ili nedeljom na misi? Inkvizicija, dzihad ... Koliko pobijenih u ime Boga?
Ako ne smeta kad se krste, ne znam zasto smeta kada padnu na sedzdu??!
komentar
Cime se ljudi zamaraju
Šta kaže Musa???
Golos
Ja i?
Ne smije na sedzdu past Musliman i to je trn u oku dusmanina Islama..
Moze i ovako, za LGBT hejtere. Oni to moraju znati. Otkuda pedofili medju islamskim i krscanskim vijernicima, onima koji ih vode u molitvi? Kako to objasnjavate?
Nesmeta im kad krscani ulaze i krste se i ljube ruke svoje kao navodni krst!! A nas napadaju za nasu istinu! Nemogu nam nista islam je vjera jedna jedina!!!
Zagovaranje homoseksualizma i čin krštenja po terenu je uredu i ne smeta nikome.
Koje li islamofobije i mrznje prema muslimanima i islamu😠😡. Na zapadu medju krscanima moras sakrivati da si islam i da prakticiras vjeru, a to je sveprisutnije i u BiH.
Nepismeni novinarčići ne znaju pa iz mrznje lijepe etikete, da su ista u zivotu procitali o islamu nebi rekli da je selefizam sekta i ekstremizam !!!!
Po naslovu bi pomislio da je optuzen za ubistvo ... kako ste samo jadni
Selefizam je legitimni "pravac" u islamu a ne sektaski kao što autor ovog teksta navodi. Selefizam kao pojava označava pristupanje islamu bez ikakvog dodavanja i oduzimanja od izvornog islama (onako kako su ga razumjevale i prsktikovale prve generacije).
Pa šta, jel vam krivo?