Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka mu se drugo zove Palestina i hajde tjeraj dalje
U Kur'anu je Izrael Jakub a.s. Jevreji se nazivaju benu israil, tj. sinovi Izraelovi. Jakub je imao 12 sinova od kojih se racuna 12 jevrejskih plemena.
Svakom njegovo pravo kako ce svom djetetu dati ime
Svi su poslanici pozivali u vjeru u jednog Boga pa i Israel Pa i Abraham (Israil A.S i Ibrahim A.S) Islam u prevodu znači vjera u jednog Boga odnosno monoteizam.Islam ili monoteizam je od Adema A.S ili Adama pa sve do danas a objavljivan je svakom poslaniku da kazuje svome narodu samo je Muhamedu A.S objavljen da pozove cijeli svijet.
Većina onih koji sebe nazivaju židovima i kršćanima ima bibliju uronjenju u prašinu zapakovanu na vrh ormara isto tako kao i bošnjo koji kur'an drži isto tako.Svi bi vidjeli da je Israil A.S ili Israel bio Allahov poslanik.Ko se smije tome što neko daje svome dijetu takvo ime blamira se.
Bošnjo će bojkotirati jer je neznalica po pitanju vjere.Israil A.S je bio Allahov poslanik častan i vjernik.A što su se sinovi Israilovi odmetnuli od prave vjere nije kriv Israil alejhiselam.
Hos ti onda dati sinu ime Izrael? Alime.
Sada neko se mora pojaviti da nazove sine Bosna i Hercegovina i onda ćeš porasti broj umrlih naspram broja živih 😄
Moj sin se zove Socijalistička Republika Bosna i Hercegovina
Ma nek je ziv i udrav ,a ime ko ime ,zar je bitno kako se ko zove.
To je nadimak od Jakuba a.s. ,nema nista sporno u imenu. Edukujte se ljudi.
Israel Adesanya.
treba fabina guzit u pakas
🕎🕎