Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
50kg kokaina? to je već ozbiljno dilanje. evo googlam gram u njemackoj 80e. tj oko 40M eura robe... samo 4ipo god
Pise u tekstu da mu to nisu mogli dokazati.
Procitaj bolje! Kokain mu nisu mogli dokazati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bgm sve zdravo koks, hash i weed... ne ovi nasi spidasi i bobasi
Ja ga forsirao na footbal manager 2005 nekad davno..
E moj Mustafa
Plast trave i po vreća od kave (60 kg) hašiša i kokaina. Nije mi jasno zašto ovog dilera zovete nogometašem ...!!! Očito je njemu nogomet bio usputna zabava ...
Đavo donio, đavo odnio, nema tih para koje su vrijedne slobode!
Kod nas upravo ovo fali, novcana kazna. Kod nas ko god se bavi prodajom droge nista mu ne znaci malo provedeno u zatvoru, kad mu sve pare ostanu, i prst u uho kad izadje, jedino troskova sta ima su sudski, advokat i tjt. A da se i kod nas ovako drmne neka opasna novcana kazna, ne bi bilo dilera na svakom cosku.
Prop'o ko Musto
iš nix alter drogee, verštest du
Stara poslovica kaže ko nema u glavi ima u nogama, ali ovaj izgleda nema ni u dupetu.
Ovo je Bosnjacka buducnost. Kada proguraju promjenu izbornog zakona u parlamentu (Bakir Iz. Scepo Rad. Dino Kon.) postacemo ko Rohinje i Kurdi i jedina mogucnost prezivljavanja u Europi ce nam biti da prodajemo drogu.
Kvazi bosanski, a nije šutno lopte u Bosni
Ko? Jel ja? Nisam majke mi! Nije moje. Ha, ha, ha,
Sta kazu bosnje, Srbi potomci Turaka na ovim prostorima? Mame mi moje svaki dan se u vijestima pojavi neki novi nosati Muradif, k'o da mu je Erdogan licno caca😂 Anyway, drz' se u zatvoru momcino i pazi na sapune.
Bio uspjesan na ,,bjelom,,terenu a na ,,travnatom,,...