Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrao je 5 godina za Bilbao, vjerovatno na poziv saigrača,ne znam šta je tu loše. Bitno je ono na terenu
E moj raspali novinaru kakvu si glupost napisao...
Barcelona ima samo dva rivalska kluba. Jedan kod kuće i drugi u ostatku svijeta. Nijedan od njih nije Bilbao
Da sam sudija odmah mi bu dao žuti.
Kakvi su ovo naslovi, majko mila, jel' vam tinejdžeri rade kao urednici? Iñigo je Baskijac, Athletic Club je RELIGIJA u Baskiji, niko ne shvata koliko Baskijcima taj klub znači. Igro je za Athletic godinama, navija za taj klub kao i svaki ostali Baskijac. Dobio je odobrenje Barcelone da propusti trening i bude prisutan na proslavi. Ko ste vi da sudite šta je poštovanje/nepoštovanje?
Navijam za Barcu, ali ovo nije nepostovanje, nije Barca igrala u finalu, sta ima veze
a sto privatni pa moze pripisat do bilbaa
Bas suprotno. On je pravi profesionalac. Privatno navija za klub X, a nastupa za klub Y. To je isto kao da radis za firmu A, a posjedujes dionice firme B i radujes se njenom uspjehu.
Otkad vi Bošnjaci govorite nogomet, nogometaš. Vi ste fudbal, fudbaler.
Rade copy paste s hrvatskih portala
Pa dobio je dozvolu od Xavija. Nije idiot da uradi to na svoju ruku. Prenosite samo pola informacije.
Ramo Isak za sirotinju
Ograničen ko balkon