Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugo vremena ne pročitah ljepši odgovor na laprdanje mufljuza
Amar stvarno nekad ima izjava koje su potpuno neprimjerene za jednu javnu licnost. Ali nije samo Amar takav, vecina ljudi ne samo u Bosni nego u cijelom regionu je takva. Arogancija, potcjenjivanje, ismijavanje drugih je glavna osobina svih naroda u regiji. Ja sve znam, ja sam najbolji, najljepsi, najpametniji itd, a svi drugi su ispod mene. Zao mi je sto pisem ovo, ali to je tako.
Ovo je neki teški kompleksaš, ''autoritet'' Olovski napisao saopštenje da promoviše sebe a ne Olovo, Stupčanicu ili šta drugo pozitivno. PS: neka se Olovljani izbore da se sredi put od Olova do Ribnice ( Vozuće) kako bi više sarajlija ( naravno i svih drugih) prolazilo kanjonom Krivaje i Stupčanice.
opet tukne na pitare
Ako ima arogantniji lik u državi od ovog morža nek mi netko kaže
Amar je nedavno dao najgluplju izjavu kakvu odavno nisam cuo... sve da bi opravdao nestrucnost, neorganizovanost i korumpiranost nasih struktura pa tako i ovih sportskih. Ukratko je rekao da kod nas nema gena za vrhunski fudbal a niti talenta te da je to glavni razlog losega fudbala... Kada budete pravilno radili sa mladjim kategorijama i davali prednost talentu, a ne sinu mesara ili favoritu menadjera bice nesto. Prijetili se i za Dzeku ste rekli da je kloc!
@Tvrtkov Prisjetimo se i za Dzeku ste rekli da je KLOC!
ljakan ko i manijaci mu
RESPECT NK Stupcanici od navijaca Zelje!
Krmak od čovjeka. Nema dva razreda škole. Kad priča, nikad riječi nemogu da razumijem. Čovjek mumla... Kao da je iz pećine došao. Znam mu I oca i majku, izuzetni ljudi. Ne znam na koga je on ovolika seljacina.
Razumijem pitare sto brane nk stupcanica, jbg nikad ne znas gdje ti moze zatrebat teren za iznajmit :)
@Rubbie nauci da nije do nas nego do njega. U normalnoj drzavi ovakve zatvore u ustanovu, da li vaspiynu ili zdravstvenu...svejedno
Eto vaš je elokventan pravo, milina ga slusati...
Davno sam ja rekao da je jedina veza ovog dripca sa fudbalom je ta što je on sin Ivice Osima. Druge veze nema !! Sarajevski šibicar, level PRO !!!
@hawkeye Sjećam se te tvoje gluposti, glupsone.
@radava Ti se sjećaš moje gluposti, a eto ja glupson ... 😂 Genije si majkem....
Amar skolski primjer neotessne sirovine
koji su ovi pretenciozni debili....
ovi se uhvatili historije... kao da je zrinski tada postojao... covjek rekao sta je mislio u realnom vremenu, a ne historiski.. ne znam u cemu je problem... neka Stupčanica ostane u tom rangu i neka nizu historju koju zeljo ne zeli a i ne treba...
Cuj Zrinjski ima 25 dobrih igraca