Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klub se treba prodati privatniku nekom kao sto je sarajevo prodato
Pa koce da baca pare..
Ko ce ga kupit,jedino migranti...
Ko zna koliko se para ulupalo u ovaj i slične klubove, a nigdje rezultata, nigdje mladog igrača za reprezentaciju. Dok su se pare krčmile, niko nije mislio na budućnost.
Đe vam je Tigar
Ne bi bilo lose da.se.sta dogovori sa dijasporom iz Krajine, da se sta organizuje sa njima !
ahaaaaa,neka se ugase isto kao k.k Bosna,ko ihna hebe što bi rekao Bake a Seka zelena neka ih prikljući na Malina respiratore
Idi kopaj, pusti se sutanja lopte. Neradnici. Cuj zanimanje : fudbaler 😂
Stize pomoc iz Mostara od Veleza. Tu smo za nase biscane. Pomrenut cemo akciju bratstva i jedinstva
Get a job!
A ko to vodi klub? Pa to su sve nepismeni muljatori koji gledaju da šta iščupaju iz kluba a ne da unesu koju paru.Klub treba da živi od marketinga i prodaje i grača,ali ko to da radi kad se fukare prihvatile kluba.
Ništa NK, samo FK. Ovo nisu pravi jugoslaveni, pravi muslimani ni pravi Bošnjaci. Ovo su prodane duše ustashke koje se zovu NOGOMETNI umjesto FUDBALSKI i njima ne treba dati ni marku.
@Njen Muje Mujagića, š'o pitaš?
Neka pošalju apel na POMOZI.BA, možda netko i uplati
Ugasite klub, idite u džamiju jer od boga je nafaka i masni ugovori po Realu
Jedinstvo je nekad tamo početkom 2000 trebalo pustiti Sarajevo za 3 boda jer su ovi njih mač prije toga pustili. Međutim jedinstvo nije pustilo i sjebali su Sarajevo. Tad mi je cojk koji je u tim malverzacijama reko, jesu zajebali, al vidjeces, Jedinstvo više nikad neće uci u PL, i tačno do danas nisu.
Nista ugasite klub ako niste profintabilni jel treba da poreski obveznici placaju..
Klasična ucjena. Treba razumjeti i igrače. Već godinama Jedinstvo diše na škrge.
Financijski ili finansijski??????????