Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brinite se vi za Hasana,snaći će se on,čujem da ga je tražila FK Turbina Jablanica,ponude pristižu😎🤔🤔
Samo si prvo slovo dobro skont'o, Hasan ide za sportskog direktora Juventusa
⚜️ Ž E L J K O 🇧🇦 K O M Š I Ć ⚜️👍👍, pustite Hasana više😎🤣🤣🤣
U trenerskom poslu 6 godina u jednom vrhunskom klubu je velika karijera
Valjda je Henes napravio mnogo promašaja, a jedan njegov promašaj je bio i Hasan kojeg je Henes postavio a ne Rumenige. Bio kao duga ruka Henesu koji je odstupio. A Rumenige se sad rješava ne samo Hasana nego i Henesa. Sve ovo nema sa Hasanom puno koji nezna da radi sa ljudima, nego sa Henesom.
Dobiocovjek otkaz nakon 6 godina u Bajernu,sine sest godina biti u samom vrhu kluba koji je jedan od najboljih u Evropi pa i u svijetu,sine moj nije mala stvar....nekad dodje svemu kraj
U Bayernu su samo dva lika nezamjenjiva. Hoeneß i Rumenige. Ostali - danas te ima sutra te nema.
Beckenbauer
Brazzo napunio pađe pa vi pričajte. Pun ko brod.
Al khenjate oko Brace. Covjek ga boli taki, pun ko brod, posao moze naci gdje hoce, a Klix 4 dsna serucka pokusavajuci da Bracu prikaze kao amatera.