Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hah,zasto su odmah izmanipulisani ,jel zato sto je erdogan dovoljno jak i ima jaku zemlju pa ne valja ,pa ih izmanipulisao? a ovako da su se slikali sa nekim tipa gulen politicarom bilo bi imaju momci mozag razmisljaju imaju ideale. a mozda se njima i privatno svidja i simpatisu erdogana ha ja :)
hihi turska jaka zemlja, eh ako je turska jaka zemlja onda je to i Mongolija i Zimbabwe :D takve gluposti mozes samo procit na balkanskim komentarima haha inflacija u turskoj nikad veca, ljudi sve siromasniji a ovdje neko prica o jakoj turskoj :D
@chapito Kakav jadan primjer đikana.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta se boli qurac ikoga skim se oni slikaju. Svabe i demokratija a kazu Erdogan diktator.
@CrnaIegija pa sto ti ne ides u rvacku sve ti ustasko jebbem usta
@CrnaIegija napusi mi se ujkooo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Partija REFAH i Nedzmetin Erbakan nikad nisu dosli na vlast zahvaljujuci "zapadnoj demokratiji" iako su ubjedljivo pobijedili na izborima,nesto slicna situacija kao u Egiptu sa Muslimanskim bratstvom i Muhamedom Mursijem cija je jedina krivica bila sto je ubjedljivo pobijedio na izborima u Egiptu koji granici sa zapada za okupiranom Palestinom.I onda "demokratski" zapad stavlja na celo Egipta dzelata Al Sissija zidovskog pusaca kur...ca !
Erdo samo jacaj vosku i ekonomiju ,ujedinjuj se sa Iranom ,posto od onih glupih arapa nema nista.Svi mogu da ti ga puse Tajibe ! Turska nikom nije smetala dok je predjednik bio Turgut Ozal,Ministarka vanjskih poslova Tancy Chiller, pa opet predsjednik Abdulah Gul.Sve su ovo pijuni zapadni bili.Medjutim sad kad je Tajib uzdigao Tursku to je onda problem.Nedzmetin Erbakan je bio predhodnik Tajibov sa partijom REFAH koja je pobijedila na izborima u Turskoj mnogo prije pojave Erdogana.
Zivim u Njemackoj i nisam fan od Erdogana , ali da se je slikao sa Putinom , Trumpom ili tamo onim iz Kine ne bi bilo nikakve galame , tako da je ovo standard na kvadrat, presedan svih presedana ...
"Mislim da je u redu.Slikali se pa sta? S predsjednikom republike, kandidatom za ulazak u EU.Momci su ponosni na svoje porijeklo i na predsjednika Erdogana koji je doveo Tursku u sam vrh svjetske ekonomije,.Inace da nije 8-10% godisnjeg rasta i tako 10-12 godina zaredom,nikom Turci ne bi smetali.Ovako...ljubomora... i slicno."
Licemjerni njemci opet kake, sloboda misljenja ne vazi ako nije njima u interesu? Nedavno donijeli uredbu o zabrani predizbornih skupova politicarima i strankama drzava izvan EU i tako pravdaju zabranu AK partiji i Erdoganu a kamere zabiljezile da se njihovi politicari sastaju i prisustvuju predizbornim skupovima opozicionih turskih partija. Mrzim naciste ali oni su za ove danasnje Govnare (njemce) imali barem princip i stav. Njemacka danas viri iz supka Vasingtona i Tel Aviva.
Da su se slikali sa Trampom ili Netanjahujem da li bi bili kritikovani?
nazad u stepe
Kad može Predsjednik fudbalskog/nogometnog saveza Bosne i Hercegovine ( bivši ) Iljo Dominiković na javnom mjestu nositi dres Hrvatske reprezentacije i navijati za Hrvatsku onda je sve moguće
Osnovna ljudska prava: "Član 19. Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja, što obuhvata i pravo da ne bude uznemiravan zbog svoga mišljenja, kao i pravo da traži, prima i širi obavještenja i ideje bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice."
Legende a ostali mogu da ga popuse
Oj Vladimiru Tepeše, daj da opet Osmanlija sa kolcem pleše
@JednaSiBjedin Ti znaš da samo pederi rade stihove na rim ?
čuj tvoj predsjednik. pa idi onda u tursku igraj za tursku i živi u turskoj kad ti je sve idealno. treba tebi oduzet i državljanstvo i nogom te nabiti cigansko nezahvalno smece
kad ga vucic lize mogu i oni jbg :D
Kerinja suspendovati, pa nek idu u anadoliju civat hovce sa predsjednikom
Fudbaleri kreteni daju podršku despotu. Ugledajte se na Džeku, manite se kurve politike i djelite svoje milione siromasima umjesto da čovjeka koji napuni zatvore nevinim ljudima podržavate.