Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se sve sto si rekao, ali brate kaze se \"nazove\" a ne \"prozove\" par brojeva
Ko god da je nasao ovu vijest i copy/paste ovdje treba mu zabraniti rad na Sarajevo-X jer ugrozava ugled istog. Vrijeme je za neke otkaze, nemoze svak ni novinar biti. Koga bolan briga za saobracajnu nesrecu njemackih novinara. Napisi mi koliko je bilo nesreca danas u BiH i koliko je povrijedjenih. Ja licno ne vjerujem da cu tu informaciju naci ovjde jer to zahtijeva da se uzme telefon i prozove par brojeva, ali nema se kad za to od ispijanja kafica i pauza za cigare.
Jaooo koje je ovo sranje, kod nas svaki dan 10 pogine u saobracajnim nesrecama, a oni nama iz njemacke prenose stase desilo !!!!
Kakve to veze ima sa zelinim valom u Vogosci i plinom u Sarajevu, beze
kaze se \"nastradali u JARK-u\"