Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i trebalo je pobjediti tu kolonizatorsku stoku.
Vidjelo se na početku kod intoniranja himni da su se Portugalci usrali k\'o grlice, a Nijemci odlučni, kao i uvijek. Džaba Portugalcima talent, nemaju onu stvar za prave utakmice.
Siiiieeeeg !!!!!!
to je bilo jasno ko dan da Germani idu dalje, uvijerk su slabo zapocinjali EP ili SP i na kraju doguraju daleko. Disciplina i smirenost svaka im cast. To sto je bilo sretnika pa im jos nije jasno otkud u Q finalu, nista novo, uvijek par reprezentacija zaluta u prvu ligu, medjutim vec sutra dolazi otriznjenje. Deutschland Turkiye Holland Italy
DEUTSCHLAND OLE OLE ....
ma poljak, seres..nek sada boga mole da im hrvatska dodje..jer turci ne prave greske ko portugalci...
uh dobre švabe... baš ih fino nakantaše. zasluženo nema šta.