Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar je on. Hofenheim iz 4. U 1. U tri godine.
Dobar deal, bolje nego Zidane...
Na određeno brale ko u Preventu.
Jadni MU prepisuje od LFC i za trenera uzima Nijemca 😎
Svi se loze kao da igraju kao Red Bull. Trenutno Manchester nema takve igrace, malo realnosti ne bi bilo na odmet. Ako hoce moderni nogomet trebaju prodati pola time i kupiti gomilu trkacih kokosiju tipa City.
Od 22 imaju 10 super igraca koji uz pravog trenera mogu pokazat pravi potencijal. Sa tim da se proširi klupa sa 5 kvalitetni igraca
@Nije27bitno Apsolutno se slazem, samo sa ovakvim igracima ne mogu igrati kako igra City ili Red Bull, a mislim da tako i ne trebaju igrati, a sad izgleda svi to pokusavaju.
Boljeg trenutno ne mogu angažovati. Nijemac u Engleskoj do bitna kombinacija. Između ostalog i trenutna kraljevska dinastija je made in Germani, samo su ime promijenili tokom Prvog svjetskog rata. Da ne spominjemo ko vodi Čelzi i Liverpul.
Jedno je voditi Hofenhajm u 2. i 3. ligi a jedno Ronalda, Pogbu i ostale preplačene egoiste.
vidjećeš kad ih Švabo provuče kroz igljene uši, ili slušaj ili raus !😎
Ovi u Unitedu se natječu da dovedu lika bez autoriteta i znanja da vodi ovakav klub
Čovjek se dokazao. Stvorio je Hofenheim i Leipzig.
Ne pratis fudbal ocigledno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovi kao i na 30%. Vidjeli Kloppa i Tuchdla pa bi i oni.
mosa bošva
mosa bošva
Svašta...ovi vlasnici se sprdaju sa Munajtedom