Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
po meni dulja je masina
svi su extra samo eto sto ne pobjedjujemo i nigdje se ne plasiramo , a svi su dijamanti masine tenkovi ....
Po svima jarane, pravo krilo kakvo čekamo godinama. Momak je strašan, ima muda što mu je veliki plus. A tek mu prva prava, odnosno ozbiljna provjera protiv jakog protivnika i velikim pritiskom. Oduševio me pravo, a ovakvim igrama samo sebi diže cijenu i privlači kupce.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Sve masine,zmajevi,princevi,tenkovi,a gaze nas svi redom!!! Daj prestanite se vise ofirati barem sa tim nekakvim nadimcima i smijurijama. Uozbiljite jednom se i igrajte lopte,manite se junaka iz stripova. Cuj Dulja masina??Igrao momak pristojno,ali mora jos pure jesti.Tako mi ukivamo u zvijezde,pa se oni umisle i misle da je dovoljno samo da se pojave,a mi cemo pdati u nesvijest od dragosti.
svaka cast na komentaru
Čemu brzoplete analize? Bar vremena imate, naredno veliko fudbalsko takmičenje je Evropsko Prvenstvo 2020. - na koje se, takođe, nećete kvalifikovati. Polako, ne srljajte sa analizom... uradite to dobro.
Haris dogodine barem u Frankfurtu !!!
Mislim da SDA favela ima mnogo većih problema sa navijačima, nego sa igračima. Igrači i đene-đene, mada to više i nije bitna tema... ali "navijači" su skandalozan čopor glupandera - urlaju i lože se kada reprezentacija FBIH daje golove i svi blenu u tišini kada reprezentacija FBIH prima golove. Pa kakvi su to navijači? Upravo treba da je obrnuto - treba da pevaš kada gubiš, a kontrolišeš se kad pobeđuješ, jer je to jedini način da pružiš podršku igračima na terenu.
Kapiram da bi FBIH reprezentacija bolje igrala pred praznim tribinama, pošto im ovakvi "navijači" samo stvaraju negativan pritisak.
Haj'mo biti realni: imamo samo par igrača koji su neka evropska klasa, ostalo je uglavnom ispod prosjeka! Ali takvi su otprilike i Island i Švicarska! Odgovor se sam nameće - ozbiljan (vrhunski) selektor i isti takav savez koji će stajati iza njega! E to nam je gore od igrača!
teren ORANJE sramota smije nam se Europa,a ništa čudno,, 😵😵😵😵😵😵😵😵
Po prici Bazdarevica Mese mi imamo sanse da se plasiramo na SP
Nemamo stadion,nemamo selektora,nemamo odbranu,sredine nema od kako je Misimovic se oprostio,treba prestati eksperimentisati sa novim igracima u kljucnim tekmama,prestati okivati ih u zvijede pogotovo one koji slucajno pogode mrezu pa su nedodirljivi,graditi repku od temelja kao sve moderne reprezentacije...jer sve ostalo nema smisla
Kako nemamo sredine? Imamo Matu Jajala
Nosimo frizdere stare sporete stare ves masone 😂😂😂
odlicna analiza.
nije oprala greske ali je zato oprala teren za 12 minuta. oranica prava, klizište nastalo ionako je dovoljno nagnut teren.sramota isto ko da smo tunguzija
Svi znali taktiku od Belgije: Belgija sa 5 krilnih igraca- sta ocekivat. Primamo golove po krilu- nesto nam cudno. Zatvorit njihova krila- mora se pustit sredina. Nece ti Fela sutat sa 25m.I kad dobiju pas u sredini daju ga odmah na krilo. Carasco je tuta za odbranu.Plus Vertongen cesto voli izletit i kreirat akciju. A i mi najjaci po krilu ( nema Pjanica). Medunjanin nek se bori sa Felom ostalo daj sve krilne i nek kombinuju. Dzeko je spreman za skok ili gradjenje.Al to je tesko uocit...
ajd što karaju ovi belgijski katolici, al što nam uši zavrću. :)))
onaj djumic sreca dade gol pa ga ostavi u repki inace je citavu utakmicu kasnio u startovima, zatvaranjima, izlazima u svemu..
Vratite nam Papeta.
nije ovo reprezentacija bih dok god se utakmice ne budu igrale i u banja luci, širokom brijegu, trebinju, mostaru, kao i tuzli, bihaću itd... ne čine bih zenica i sarajevo.
tebi ako se gleda kupi kartu , dodji i navijaj....sta bi ti da dodju u BL i da slusaju noz zica srebrenica...kad se BL i Mostar podignu na civilizacijski novo mozda i dodju
@brriss2x a Sarajevo civilizirano?