Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova pobjeda je pola titule. Bravo moje Sarajevo!
Sarajevo uvijek navijao za njih i kad gube i kad vode.
@papalukas Druga polovica je kad pobijedimo male plave...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Bordo mašina
@higijena tako kazu i Celticu :)
Imponuje borbenost i to što se možemo vratiti u igru i poslije primljenog gola i povesti. Samo tako treba igrati - do kraja - pa šta bude. Čestitam.
Dominirali smo, i uezli tru boda. Ali da smo blizu tituli, nemojte ... tekmu po tekmu.. probat bez poraza završit sezonu.😀 i pustite Čupu,krenut će i njega.. šteta što nemamo Tatara protiv Širokog,ali idemo po 9(7) bodova sad iz ove tri sljedeće tekme
Nek Tatar bude svjez pred derbi :D
@Norvežanin ma igrat će Ligu nacija.. ☺
Bobica Jagodica, ko je prvi?
-8° u oktoMbru🤣🤣🤣
Bravo majstori
D⚜️I⚜️V⚜️O⚜️V⚜️I
gledaj komentara ko da su Celtica dobili :)
@silentbob2 vidim i tebe zagolicalo.
Vlado Jagodic na aparatima
Sampioniiiii.....
Kakvo Sarajevo ? STRAŠNO SARAJEVO !
Sta kazu raja, Zrinjski bi izbacio Celtica. Hahaha, dovidjenja laku noc.
Ja sam na pocetku rekao, mene je samo Borca strah, od kada je njihov covjek postao i glavni u savezu- sve se njima šteli- evo vidite ovo sa Velezom
Daleko je Sarajevo od nezaustavljivog. Pridjev mozda uobicajen za nasu Premier ligu, ali na pravim utakmicama se jasno vidjelo koliko nedostaje kondiciju kompletnom timu. Takodjer, Sarajevu treba novi spic, Ahmetovic je lisac, ali star, trom, nespreman i nema ono sto danas treba u modernom fudbalu, brzinu.
@Douglasssy bravo za komentar kondicije ni na mapi.
@Douglasssy zanimljivo i istina je a ipak pobjeđujrmo to je odlika velikih.
Klasu iznad drugih!!!
Gazi škutore!!