Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovu Rusiju ko da Kusturica rezira.
Lik je bacio horoza koji je mogao odletiti par metara, nije bomba u pitanju, ne znam cemu ovolika panika. S druge strane sto niko ne pita klub otkud covjeku uopste pijetao na stadionu, nidje veze. Vise treba kazniti klub nego ovog bacača horozova.
tebi bacanje horoza, izgleda, normala...
@pitzkavamaterina , nije normalno, daleko od toga ali opisano je i dobilo je vise prostora nego da
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Divljaci
jedva čekam svjetsko u Rusiji, biće ko NatGeo Wild
Pijetlom ili pituhom петух na ruskom jeziku mogu nazvati čovjeka koji u ruskom zatvoru služi kao prostituka. On nema nikakva prava. Obično čisti toalete i nema pravo da spava na krevetu. Obično spava na podu u uglu zatvorske sobe. Pijetlom uvijek biraju onog ko je fizički slabiji i ne može se zaštititi ili onaj ko je osuđen za silovanje ili pedofiliju.
Cuda se desavaju, radio video na klixu :D
Na stadion se smiju unositi životinje?
ma rusi su zakon :D
Mozda ga samo pokusavao nauciti da leti .. :/
Ma i treba kad nije platio kartu za pjetla.
Ništa čudno kad im međed dodaje loptu za početak utakmice hehe
ićija ručku
koji primitivac.... kao i (skoro) svi navijači!
Sasvim normalan dan u madr raša
Da ga je kokom gadjao ne bi se bunio