Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od kad pratim nogomet, a to je nekih 20+ godina, nisam vidio ovako odvratnog nogometaša kao Neymar...
@Pecara a Zinedine, udarac glavom?
@unmibh daleko od toga da opravdavam onaj udarac glavom. Al gdjes porediti lika koji je napravio jednom sranje. S padavicarem koji svaku utakmicu simulira 3-4 puta, a svako malo bi kao glumio nekog frajera. Jarane odluči se jesi li fakin ko Vinnie Jones i Roy Keane, ili si malo veca pičica.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
necu lijeka ni ljekare zovite mi Neimare
Mit safire nit rubine, zovite mi Zinedine
Čast izuzecima, ali ne treba se čuditi, sve su to uglavnom primitivni likovi bez kulture i obrazovanja, koje je fudbal izbacio u centar pažnje i dao im sva blaga svijeta. Sistem vrijednosti na ovoj kugli zemaljskoj totalno je poremećen, uzori djeci su ovi koji mogu jače "nabiti fudbal", a naučnici, profesori i umjetnici preživljavaju od sadake.
ovo mi je teze palo neg' Camparin odlazak iz SDA😪
Koji naslov pompezni. Haha. Dobit ce 2 utakmice i novcanu kaznu. Klix na vrhu novinarske senzacijalnosti...
Samo budala moze
Postalo je sranje ovo suđenje i fudbal i košarka, pustite malo ovakvih stvari, ne moraju svi koju gube da budu sretni, realno trebao ga je nokautirati, jer je Alvaro smeće. Kad se sjetiš prije Gattuso sudiju udari i dobije žuti, Pepe, Ramos, Jap Stam, a ne ove gluposti, suspenzije, plaćanje kazni, pusti malo da strastvenije igra. Dokaz da želiš biti bolji su ovakve stvari. Ko je gledao utakmicu golman minimalno 10 minuta oduzeo, logično da su izgubili živce.
@Perkoza slazem se a ovo sr anje od VAR-a treba izbaciti do daljneg jer nema vise tih emocija ko prije fudbal je izgubio svaku svrhu.
Vrijeđao ga rasistički!? Ono kad cigo kaže drugom cigu da je cigan?
Traume od utakmice sa Bayernom.PTSP
Neymar ga udario pa se poceo valjat 🤣🤣🤣🤣
bas ga boli, ako ga kazne 7 sedmice on ce se zahvaliti i uzivati na Ibizi ili na karipskom moru. Takvu kaznu bi i ja volio dobit :D
Necudi me. Francusi jedan od najgori rasista na svjetu....
Odvratnijeg igraca u zivotu nisam vidio. Ne bi ti njeg kralju smio udariti u facu da si htjeo to bi uradio a ovako s ledja u potiljak i bjezi
Ko ga jeb.
Brazilci tradicionalno prgavi. Ili udaraju ili se valjaju po travi ili placu.
pazi da ga ne kazne, "par" eurića ce mu izbit iz djepa i tjt. Pa lik je najveca zvijezda u ovoj ligi, cini im 50% popularnosti, to je isto kao da la liga ovako kazni messi-a, smijesno
Džo Šimunić nije nikog udario pa dobio veću kaznu, ali je ipak bila malena.