Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Južnoamerički fudbaleri su okruženi skandalima, aferama, bahati su i agresivni, rade šta im je volja. Verovatno jer je većina bila teška sirotinja, pa kada dođu do para i slave umisle da poseduju svet i da im niko ne može ništa. Slična priča kao sa američkim reperima.
Prije su igraci mogli bili dobri samo ako su i ovako u zivotu dobri a neki pozeri i p*cke kao danas. Sve je otislo u k*rac. Pa i fudbal odavno.
tuku ga, to je istina. Ali on to ne podnosi stoički nego kao plačljivi dječak. Veliki igrač zahvaljujući talentu, ali zbog karaktera neće biti najveći...
On se uvijek previja! Na svaki faul isto jauče.
Sestrin rodjendan 11. marta. Danas 11. februar. Klix.
8 februara zaredom... ocigledno da prca svoju sestru za rodjendan cigan
Ne znam za vas, ali ja ovo vidim svaku utakmicu kad on igra :D
Promasaj modernog nogometa
Moguće je jedino da mu se prisralo,drugo ništa.