Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad te gladan ku*** napravi
@cekamizbore Hvala mnogo mi znaci
Brazil je to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamsli, neko ti duzan 26 milijona evra. A ti nemas ni mjesta na racunu za ostalu lovu koju vec imas. Koji problem jebote.....
Racuni nisu gepeci da nemas mjesta na njima... Sasvim sam siguran da se na virtuelni bankovni racun moze dodati jos pokoja nula bez problema...
Veliki fudbaleri ne trpe konkurenciju. Radije će on igrati u nekom nešto slabijem klubu i biti glavni nego biti rame uz rame sa dvojicom-trojicom sličnih ili boljih. Kad se tome dodaju ove brojke koje spominju ne treba se pitati što je prešao u PSG.
Neznam zasto raspravljate o ovome supku .
Neka tjera to Neymar po sudu. Pa neka ga sud malo "zadrzi" dok ne isplati onaj porez sto duguje Spaniji :)
Dobio 222 miliona na BArselonu i sad plače za još 26 malo mu ! ?? Ovaj se ubio za predstojećih izbora u BiH. Za kratko vrijeme postao bogat ko kralj Krez, nema problema sa prigovorom savjeti i a ima i taj prijeko potreban posjedničko-pobjednički mentalitet !
@NTK387 BArseloni je platio odštetu nepoznati dobrotvor i ljubitelj fudbala pod uslovom da Nejmar dobije 26 miliona na ruke za puta. Neko je nekoga tu očito dobro PREDRIBLAO !
Kurwa katalonjska sa cuvenmom La Mesijom moze samo pilice uzgajati, a ne igrace. Jos ciganluk kad su prije dvije nocu skandirali Neymaru UMRI. Gazit ce ih jos Madridska cizma
@Amnesiac Mozete samo uzeti bozicno-bajrmaski turnir. Tisina paščad
@JasarAnetovski3 Sta se vas dvojica svadjate oko dva kluba is Spanije. Haha niste bitni 0.001%.
Tako i treba sa separatističkim gownima koje vodi Bartomeu. Zajahao sest funkcija, kao da je clan SDA Barcelona
Sta je pacenici? Ko god ima love vama je lopov i cigo! Pa šta i da je cigo? Jel to manje vrijedan od vas budala? Baš bi njemu Barcelona nešto oprostila!? Neymar je jedan od najboljih nogometaša na svijetu.
@Irun a svijet ne bi mogao bez nogometasa?
počeo mi se gaditi ovaj cigo, a protiv PSG-a i bilo kojeg drugog plaćeničkog umjetnog kluba sam uvijek bio
Cigan pravi
sace dobit zlatnu loptu preko stele ....
ko tebe hljebom ti njega kamenom
Firaun