Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neymar Brunclik
@doktor slavi rodjendana 2?
Neycmar
I kad je svoju sestru marisao bio je povrijeđen...
brazilski horoz
ova frizura buba koreli njemu bi ovo sjelo bio bi u trendu kod nas pocela bi omladina po šišama da farbaju masovno
Od najvećeg talenta do najveće lijenčine... Ostat će samo priča mogao je ovo mogao je ono....
covjek je fulio profesiju on je rodjeni baletan
razmazeno deriste
Hocel mu Koke pjevat ?
Ko mu je pjevao i je li pio tuzlak
vidi mu frizure ovi bogataši neznaju sta bi vise sve probaju imaju puno žena dosadi im onda onda probaju sa muskarcima nebi me cudilo ovaj neymar polno opci sa zivotinjama do skoro je imao fetiš da ga zene tuku
Jedan od najboljih poteza vlasnika Pariza je bio cifra od 300 miliona Barceloni. Hocete ga nazad? Hocete? Bujrum. Nejmar je s ocem mislio nabrzinu zaraditi milione i onda se opet nabrzinu vratiti u Barcelonu. Arap procitao i zakajlao! Kad uporedis ljudstvo Manea ili Salaha sa ovim pjevcem, mali zaosta ispadne naspram njih obicni kokosar!
Sta ga briga,vrijeme iz ugovora prolazi..trenira,voda dobre ribe..lose mu pravo..
Madonna