Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Klixe, jedino vi uspijete sklepati ovoliki članak a da nište niste objasnili. Napisali ste da je državno tužilaštvo tražilo 9, a privatno tužilaštvo 12 godina i vaš tekst to predstavlja kao da, da nije Neymar isplatio imovinskopravni zahtjev (tj. naknadu štete), Alves bi dobio 9 ili 12 godina i samo zahvaljujući toj okolnosti mu je skinuto 7 i po, odnosno 4 i po godine.
I to što je odbrana isticala alkoholemiju kao olakšavajuću okolnost vi ste predstavili kao da ju je sud tako i cijenio (a očigledno nije).
Pao ko levat
Silovanje je jedno od krivcnih dijela za koje se najlakse ide u zatvor a najteze dokazat istinu
Moj Alves imperije su padala radi ženske stvari.Namamila te kuja a sad je kasno.
Znači prihvatila 150 milja eura prije suđenja i zbog toga na kraju dobio manju kaznu, vidite ona barem zna koliko joj koka vrijedi a mi je žalili
I šta, da joj je ruka odsječena i ona prihvati naknadu nematerijalne štete, ti bi rekao da joj ruka vrijedi 150 hiljada? Ako si već sišao sa planine, malo upali mozak prije nego što zineš.
Koja glupost, navodno je silovao na javnom mjestu. Zašto nije vrištala, zašto nije odma zvala policiju? Pušionu naplatila 150 000 eura.
Nije uredu sto je Alves uradio i protiv sam svakog vida matletiranja i uznemiravanja ali sud je trebao uzeti u obzir svašta nesto.Ali 12 godina sto joj je prišao i neznam sta dalje je smijesno pa ovi sto ubiju nekog dobije 7godina
pazi olakšavajući faktor " biti pijan" pa jestel vi normalni, ko da ga je neko prisilio da se napije do te mjere da bude pijan spansko sudstvo i advokate i nejmara sve na lapidaciju treba
a da se tek domogao Hercegovine...
Živio bi kao kralj i bio zaštićen kao polarni medvjed.