Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ko placeni roboti...fali im osjecaja za postizanje neceg veceg....a to mourinjo ne moze im dati....
Sir Alex sa jednom rukom u dzepu kaputa, crveni obrazi, cvike i zvaka u ustima. Poslije njega sve je šminka i komercijala. Kult zvani Manchester je nestao.
opet ja,mun. united tim velika "0" bio i bice ,uvijek bili su dobri samo u dalekoj proslosti kada drugi nisu igrali kada su se ganjale neke druge stvari,i one sretne utakmice protiv bayerna u zadnjoj minuti,eto to je mun.united nuuulaaa 😎🤣🤣🤣
E moj Fergusone gdje je onaj tim sto sam glatko prolazio kada god sam odigrao na vas?? Ovaj firaun nema pojma o zivotu ispricana prica davno, zali Boze navijace!! Murinjo idi kuci!!
Kakav United, odavno već govorim da od njih nema ništa. Padaće još više i plakaće oni za Fergijem.
man united je nekad bio strah i trepet u engleskoj premier ligi, vazda nezgodan protivnik, imali su napadacki tempo do zadnjeg sudiskog zvizduka, sada i mnogo losiji klubovi dobivaju man united bez po muke
Na kraju sezone će se voditi rasprava ko je koga više prevario u razmjeni Mhitarijan - Aleksis
Liga koja služi za pranje novca, jednostavno odvratno.
@Gazda jeail ti fočak?
mutd zvani krampa
neće ni u top 4 završiti. hahahaha
plastika na aparatima
Oborise mi listic, sestre im se najebem.
Nekad veliki Manča, to su bile dobre godine, danas loši, kako su osvojili ovih 50 i nešto bodova, bog zna.
Jonjo, Dubravka i cijela odbrana svraka odigrali maestralno. Zaluzeno. Martial i Pogba flopovi