Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Real je na najbolji mogući način iskoristio prelazni period u kojem su ogroman novac uz dizanje kredita uložili u temeljnu rekonstrukciju Santiago Bernabeua. Igraju sa starom postavom praktično više od 10 godina. Modrić, Kroos, Benzema svi preko 10g u Realu. Barcelonu tek čeka adaptacija Kamp Noua a u krizi su sa novcem.
eol, znas li kako je Real pokriva dugove? Evo ti jedan primjer od prije desetak godina, Real proda gradu Madridu trening kamp za 700m Eura, a onda grad Madrid isti taj trening kamp pokloni Realu. I kazes da rade na najbolji moguci nacin, ma ja.
JunCunCuna Ne , cilj i vrhunac je da osvoje Copa del Rej i Primeru , i LŠ su osvajali i osvajat će ubuduće sigurno , ovaj tim Barce će naredne sezone bit strašan . Odbrana nije bila ovako dobra još od odlaska Puyola , samo još malo vezni red da pojačaju , jer De Jong nije rješenje i bit će Barca opet na vrhu evrope sigurno.
I ispao iz LP pa i iz EL…. Doduse oni se i vode po tomw koliko su puta Real dobili. Titule manje vise. Toliko o klubu.
Osvojili su titulu ove godine
appleUser1667860692, ako pratis fudbal onda si mogao primjetiti da u najbitnijem dijelu LP Barceloni nije igrala kompletna standardna odbrana, a i ako si gledao prvu utakmicu protiv Intera u Milanu mogao si vidjeti kakav je sudija gol ponistio i penal nije svirao za Barcelonu. Ako si sve to propustio vidim da imas internet pa slobodo potrazi na googlu.
Samo dok još malo ova omladina dobije iskustva, strašan tim će biti, odbrana odavno ovako dobra nije bila
Al zato na proljece ni Euro ligu konferencije ne mogu igrati... Ako im je vrhunac pobjediti Real u El Classicu onda svaka cast.