Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tottenham igra kao United kad ga je vodio Murinjo
@milanchika tačno, ista taktika. Murinjo ima i pogan karakter koji ga vodi u sukobe sa igračima.
MC mašina, imaju roster kao niko. Morinjo u seriji poraza, mogao bi popiti otkaz.
Ove sezone City-u niko ništa ne može.Osvojit će sve što mogu osvojiti.Guardiola je nadigrao sve trenere jer rotira igrače i može igrati sa drugom postavom oni će biti uigrani.
nemaju svi milijardu za trošak zato je to tako !
Nije mi jasno zasto Murinja toliko cijene kao trenera
Zato što za vođenje velikih klubova, koji se takmiče za Ligu prvaka treba iskusan trener. Naravno, on je iskusan. A da li je dobar trener? Da je dobar, ne bi toliko promijenio klubova. Posrećilo mu se da je osvojio Ligu prvaka sa defanzivnom taktikom. Što je dobio toliko otkaza?
Idé Gundogan!!! Zaista je u odličnoj formi!
GGMC ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Bayern 2 mancester city 2, pa penali uzima Bajern 😀 Dva trenutno najjaca tima
Ederson nije uspio šutati penal, ali je zato asistirao ;). Druga asistencija u dresu Sitija za njega
Juce je dokazano u Americkom senatu da su Srbi otpatci od Bosnjaka srednjovjekovnih. Ti svi servi su bili pripadnici srednjovjekovne crkve Bosanske i bili su robovi Dobrim Bosnjanima ☝️⚜️ E moji servi uskoro cete izgubiti i PC genocidnu tvorevinu koju ste napravili u sumama zasnovanu na genocidima.. i dalje vas kompleksi pucaju kada ste nam robovali za pola kile pšenice sedmicno i dobijali tapšanje po ramenima svake druge subote servi izmišljena nacijo ☝️⚜️