Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Babuka, DIJAMANT. Mahalaš naš.
Dat ce Dzeko jos jedan aBd
Idemo do 300... Molim sve kojima nije tesko da bace SUBSCRIBE na kanal (naravno ne kosta vas nista) i poguraju brata da napuni kanal..ne budi s.... budi drug ;) https://www.youtube.com/channel/UCEpn1SRmIh9GKm80BCIRW8A?view_as=subscriber
Dugo mi necemo imati ovakvog napadaca. Utakmica za 10, golova mnogo, sudija izjednacio igru sa obostrano dosudjenim penalima koji to bas i nisu, tako da njegovo sudjenje nije uticalo na rezultat i igru. Milan zreliji, ali i Roma pokazuje da moze lijepo da igra.
Sto nije bio,neumoljiv protiv S.Irske!? Ebali vas i Dzeko i Pjanic!
Reći da je neko stigao nekoga na samo dva pogotka je kao reći da je 3 = 5 al na minus dva.. Nije stigao nego zaostaje. Ali stići će ;)
I Tatar je u Milanu
Sasa Matic sudija. Kakvi su ovo penali Boze dragi.
Dragi sudija,pa šta je to. Autoritet te mrko pogleda ti se izgubiš.
Nije bio penal ....
nije veze penal
samo nek' je nama Džeke i fudbala
onda kazu nema BOSNE ..kako ba nema, vidi joj sinčina !! (Ibrahimovic je odmetnuti, ali njemu nijr nista zamjeriti !!)
Buši Edin i kod kuce i na terenu 😀
Kad bi ostao jos pet-sest sezona u Romi stigao bi on i Tottija, kralj nas!!
Lijepo - Bosanci tresu San Siro. Al' dajte da vidimo i Zlatanov gol. Zahatarice nam Sefik. Hoce boga_mi.
Giganti della bosnia