Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jos u nedelju ste prenosili pisanja iz Spanije, kako je iscijedjen, kako vise ne treba Realu i kako ga se Real treba rijesiti. Imate li stida?
Pa i bio je iscijeđen Prethonu utakmicu nije igrao. A i per utakmica prije bio je mijenjan. Odmarao ga za derbi. Ako pogledas njegovu pricu da se hoce vratiti treni zima odma posle SP i nekoliko utakmica koje je igrao posle SP ispao ke smijesan.
Pisac, ne prosipaj šuplje nego piši kako je Modrić reprezentativac Republike Hrvatske. Tako pišu sve novine pa radi isto i ti.
Ne vidjeh nigdje komentara Murat (r)age al se onda sjetih da ga je klix zakljucao u tor na neko vrijeme 😏
Pa Modrić je za Vinisiusa Maradona, ja šta me mali skrleti!
nevjerovatni ste, a igrači atletika puštaju ovog lika
Lijepo dodavanje Modrica, ali realno sta je Rodrigo uradio nakon toga je umjetnost
Naj bolji veznjak svih vremena Luka 🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷💪
Modić maestalan, najjaci igrac na Balkanu, ali ako je ovo asistencija onda sam ja Messi. Lik sve sam prošao i dao gol, nije ovdje vidjelo asistencije.
jesi ti glup ili se pravis? modric mu dodao loptu niko je nije taka, rodrygo zabio gol a modricu asistencija se piše.....
Asistencija super, al je imao bolji dodavanja i proigravanja
sta mu je asitiro lik 90 posto samo odradio i dao gol
Sudija je predvodio Real do pobjede.
Asistencija? Pa rodrigo je nakon modricevog dodavanja imao bar jos 7 dodira prije gola.
Sjećam se zadnje utakmice Modrića u Dinamu, na rastanku onako tužan kaže, volio bi se vratit jednog dana... Od svih novinara koji mu postavljaju brdo pitanja, nitko se nije sjetio postavit mu to pitanje...
Modric bio daleko najlosiji igrac Reala sinoc.
😂😂😂
kakav potez Modrica srece vam, dao pas najobicniji na 40m od gola... Izvozao ih Rodrigo isto ovce i zabio ga sam... Joj novinara i jada 🤦‍♂️