Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postujem ga ali nikad od njega igraca. U Italiji je i mogao igrati jer se realno igra spori fudbal. Spanija mu je sjebala karijeru. Sav nekakav bojazljiv na lopti totalno mekan nista od njega.
Nakon nekoliko zadnjih utakmica Barçe ispostavilo se, da je Pjanke nepotreban.
Ode pjanic u premier ligu bih 😂
Sazrio za FK Tojšići
Bar su probali.
Nikakav Igrac.kakav Kessie.Nista posebno
Prosjecan igrac sa vrhunskom karijerom.
Zovite Šerifa
Ma dajte vi njemu crivo od nargile da on potegne, hebo barcelonu i vezni red haja
Ja vjerujm da se Pjanić nasekirao kda je pricitao komentare nas stručnjaka!!
Pa on više ni u Bešiktašu ne može igrati. Kakva Barcelona, neka ide u Francusku ako ga ko hoće da još koju godinu lupa dobru lovu.
ma pjanic nije ni za nase lige... ko ce ga onakog nezainteresovanog i smotanog ebo mu ja mater
realno bosnjaci i futbal nidje veze Pjanic je trebao ostati u Juvetu il se mozda u Francusku vratiti. Dzeko je nikakva zamjena za Lukakua na pocetku je to bilo mozda i OK al sad se vidi da je to nedostojna zamjena. Iako se ni Lukaku nije snasao u novoj ekipi.
Dzeko je vec dao 16 Golova ukupno i 10 Asistencija vise nego Lukaku u Chelseau gdje se Lukaku raspada.Dzeko je Klasa za Lukakua bolji Tehnicar i Finisher. ima bolju Statistiku i vise Trofeja od Lukakua.Dao je vise golova od mrtvog Martineza i Sancheza.Imaju osvojen Kup Italije,zagarantovanu Ligu Prvaka i jos se uvijek bore za Scudetto.
Ureko ga onaj peksin Serif,ograjisao,hahaha
kAD TI SELJAK ŠERIF ZAPJEVA ZA SREĆU ONDA SU POSLJEDICE OVAKVE
Pjanić može u osrednji klub francuske ili talijanske lige i to mu je krajnji domet do penzije...
Mozda je ovaj bolji od njega, al hajmo biti realni, nema bolju frizuru od Pjanica.