Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izdadose genocidlije svi
@bosnjojedankrozjedan Inače je njegovo mišljenje bitno i važno isto kao gaće u porniću.
🚜🚜🚜🚜🚜🌪️🌪️🌪️🌪️🌪️
Eee Maticu chetalju stari. Hjebote djed cetaljski!
Meni se čini da se Srbi ovo ljeto vraćaju u Hrvatsku na more 😂😂😂😂
A šta misliš Matiću o tome da ti ja napravim i brata i sestrića?
A šta misliš Matiću o tome da ti ja napravim i brata i sestrića?
Ja konja mila majko !
Ove ni vlastita braca ne vole...
Dok grci razmisljaju globalno, srbi skontali da su samo regionalno neki faktor.
sta su se ovo Maticu svi se okomili protiv "najhumanijeg naroda" na svijetu, Maticu nije vise srednji vijek pa da uz gusle izmisljate mitove, skontali su svi da ste fasisti i zlocinci pa vas polako od.bavaju
Kad se osrednji fudbaleri ufate velikosrsbizma...pateticno...
A Vucicu su oprostili sto je sve dao Kosovu.
Srbima nije lako. Zapad ih jebbe u usta vec desetljecima s tim kosovom. Gubitak teritorija bila bi trauma za svaku zemlju.
Ohhhh Srbi pa izgleda da i vi shvatate kao što smo i mi 90ih da nema braće u politici, samo interesi. Sva naša "braća" je ćutala i gledala kako nas koljete a neki čak i podržavali Miloševića. Biće tu jos razočarenja, samo polako. Nažalost tom pojmu "braća" smo bili najbliži upravo mi, narodi Balkana jedni drugima.
Nece niko da ih Genocidni narod naziva bracom. Pametni Grci. Kazu da de ce nakon Rezolucije ,Srbi iz Bosne sa ponosom u Bg izjasnjavati kao Bosnajci pravoslavci!!
Ukoro neće biti nacije na svijetu sa kojom se Srbijanci nisu posvađali..Srbija protiv svih da ne kažem etnički Srbi..Pa ljudi moji ne može cijeli scijet biti u krivu a vi samo ispravni..mada to mislite
Srbi umjesto da se drze Grka, od njih su i primili pravoslavlje i dobar dio kulture, uhvatili se onih mongola rusa i jos ih zovu majka rusij.
Ovo s 'mongolima' je teski idiotizam. Prvo jer su rusi bijeli kao mramor, drugo jer moskva, novgorod itd uopce nisu bili pod mongolima nego upravo danasnja ukrajina.
Ideš, još jedan mitoman ho ho ho Čibe parmaku, idi ganjaj loptu.
klix brise komentare, sram da vas bude prodane duse, nisam nista ruzno napisao na nacionalnoj osnovi osim da svaki srbin ovako misli, jozo, nemanja, mitar, svejednom, tako i o nama misle zna se sta, a ti klixe srami se, ovo nije demokratija