Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga boli q za chet nicko govedo koje okrece ledja himnoj!
Kako ono ide tekst himne?
Misliš himni. Ne sjecam se toga... Daj link.
Novinarčići smećari,još da ste napisali šta je čovjek povrijedio i šta je operisao a ne da kažem još bar podatak koliko će trajati oporavak,popišam vam se na tekst nestručni
Dragi nas Biblija, kud ranije nije pozvan u reprezentaciju.
Kopacke o klin. Neće da ti kažu
Volimo te majstore! I dogodine okrecemo zajedno leđa himni i zabijamo golove! Drž' se. 💪💪
Svako na na bilo koji način uvrijedi ili ne poštuje državu Bosnu na kraju ovako završi. Ilinković, Bilbija i još mnogi drugi. Bosna je kod boga posebna, ne vrijeđaj je , ne ponižavaj njene simbole jer bog je pravedan. Za Bilbiju je ova povreda kraj karijere. Dugotrajan oporavak neće donijeti povratak na teren vidjete.
Okrenuo ledja himnoj dabogda ostao na cumu 7 godina
Igracina.. Brz oporavak kralju pa da nas opet u evropi predstavljate
Sretno Nemanja od srca. Momak je za svako pohvalu I kao igrac I kao covjek.
Sretan oporavak!
Nek se je.. papcina, okrenuti ledja na himnu BiH majmun ..
Ako su ligamenti, batali karijeru...tesko se ko od toga oporavi, a pogotovo neko sa 30+
Ovi komentari o njemu kao ljudini, kao igraču koji nije dobio kao pravu sansu u reprezentaciji, kao o igraču koji se nije ostvario u repci itd itd i to top komentari pokazuju kako smo kao narod glupi, kako brzo zaboravljamo, a ako pitate sta zaboravljamo - googlajte ukucajte Nemanja Bilbija ss.ba psovanje b@liyske m@t€re Adiloviću, a poslije Jadranko Bogičević potvrdio isto...ehh Bošnjo Bošnjo.
Zamoliću Klix da nas ne zamara glupostima
Završi karijera na najgori mogući način. Veliki potencijal, premalo sreće, mogao je i vani da napravi dobre stvari. Sve najbolje zdravlje je najbitnije.
Jako dobar momak, čovjek ali i igračina. Šteta što ga selektori nisu ranije pozivali. Brz oporavak i povratak na travu.
Jako dobar momak, čovjek ali i igračina. Šteta što ga selektori nisu ranije pozivali. Brz oporavak i povratak na travu.