Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje Grke i turske sudije!
joj nedaj Boze, ali vidces bas kad nas Francuzi zapadnu!!
Zaboravih Seju Salihovica legendu Bosansku Najbolji izvodjac slobodnih udaraca u bundes ligi, to su cinjenice heraklit, druga je stvar sto si ti nacionalista i nemozes da svaris uspeh Bosne koja i ako je uhvacena u zeljezni zagrljaj dejtona ipak se otima i svijetu daje ovakve genijalce, al to netreba da cudi ovo je zemja jednog haseta, osima, sushica, bajevica, halilhodzica, meshe bazdarevica, predraga pashica i mnogih drugih, sjeti se kolko je Bosanaca igralo u reprezentaciji jugoslavije 1990 god u cetvrt finalu kada je Bivsa drzava ispala na penale od argentine, zar je cudo sto sad imamo takav tim.
ma mi smo najjaci, da je brazil u Evropi, dobili bi ih... ova reprezanetacija mi daje snagu i zelju da vjeruj u našu državu... samo naprijed, cijela je Bosna uz vas...
steta sto srbija nije druga pa da vidimom ko je bolji. Analizirajte malo sastav bosne pa cete vidjeti o kakvoj se fudbalskoj veleseili radi. Dzeko-Misimovic donijeli titulu Wlsburgu koji nikada nije bio prvak+Grafite naravno uz to Misimovic je najbolji asistent bundes lige, a sjetite se ko je sve igrao u bundes ligi od Bekenbauera, Rumenigea, Mateusa.......... Ibisevic u jesenjem dijelu 18 golova Spahic brilantan u Monpeljeu Pjanic nosi Lion sa svojih 19 godina Muslimovic briljira u Grckoj Ibricic jedina svijetla tacka u Hajduku Rahimic stub odbrane CSK vec dugo vremena itd...
Dajte nam Ruse i gruzijsku sudijsku trojku i mi smo na SP :)
Vi veliki Srbi malo se spustite na zemlju... mozda imate najjacu odbranu na Balkanu al ne zaboravite da je Dzeko lako pogodio i pored cuvanja vaseg najboljeg igraca Vidica....tako da nicija zadnja linija ne prizeljkuje nas ubojiti dvojac... Bosna moze svakoga dobiti sa ovakvim selektorom ;)
francuska je rinaka, domenech je pred susret sa farskim ostrvima bio pred otkazom, francuzi su totalno u glibu, bih ako ne moze pobijediti te lutkice, nije nista uradila.
koga god dobili daćemo mu ulogu favorita, a relano možemo se nositi i uzeti svaku reprezentaciju sa tog spiska. i još moramo uzeti u obzir sudije koje će svim snagama biti protiv nas.
Miralem je bio u subotu u Tuzli, i u centru grada gledao utakmicu sa rajom: http://www.youtube.com/watch?v=_CfR0SA7u7Q&feature=player_embedded
Ljudiiiiiiiiiiiiiiiii,ne mogu vjerovati,malo je falilo da se vodi normalan razgovor o temi.Kako bi bilo lijepo da ludjaci koji često ovdje pišu gluposti odu malo do ludnice. Francuze nikako.............prejaki su i vrlo uticajni ,neko je već spominjao Platinija i ostalo,i podsetiću da su oni sa ovakvom igrom i sa ovim selektorom došli do finala,tako da.... Ne bih se složio sa komentarom od heraklita,zasluženo smo došli do baraža,imamo kvalitet,igramo zrelo,mada nam fali tog iskustva i velikih utakmica,ali fakat sve reprezentacije koje će završiti u baražu su jake tako da nije neuspjeh ako nas neko pobjedi...vidjet ćemo,vjerujemo u plasman. Čestitke susjedima za fantastičnu fudbalsku predstavu,a iskreno mi je žao što Hrvatska ima male šanse,naročito zbog Bilića. Mišljenja sam da će veliki broj ljudi sa ovih prostora iskreno navijati za BIH, jer naši momci su zaista pravi sportisti i prava raja...
Istina je, Ciro je i mene pravo iznervirao kad sam cuo da je kao Hasagic prvi golman. Sran.je kroz gusto granje. Nas prvi golman treba da je Nemanja a Begovic drugi pa tek onda Hasagic. Supacki je bilo sto je i Begovica uveo po prvi put da zaigra za Bosnu u 91. min. Sramota! A o ovome sto je uradio sa Bajramovicem je extra supacki. Razocarao me je svojim potezima, nadam se da ce sve doci na svoje prije baraza.
Od pocetka sam govorio da jedino nebi trebali igrati protiv Francuske, i ako budemo igrali protiv njih, (a nevjerujem) jedina sansa da pobijediimo je njihova arogantnost i omalovazavanje ostalih ekipa ili kako oni to zovu \"mali ekipa\". Sve u svemu, reprezentacija Bosne nema nista da izgubi, samo moze doci do afirmacije i veceg nivo iz buducih okrsaja na terenu. Dobri smo, ali nismo dovoljno dobri gledajuci na ostale ekipe. Treba da ostanu pri zemlji, i nevalja se uzdizati zbog pobijeda nad Armenijom i Estonijom, a Belgija treba da na bude pouka da niko nije nesavladljiv sa dobrom igrom i naravno sa malo srece, jer i ona igra veliku ulogu, htjeli mi to ili ne.
bit ce hovak francuska bih,hehehe zajedno http://www.youtube.com/watch?v=PJ-g0dUtmkg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=zKGQKk9bFzQ&feature=player_embedded AKO NISTE GLEDALI...