Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj tinks zrinjski plej gud... Ju nov vat ju vont...
hahahaha od kad ovo nisam cuo :D dobar si hahahahaha.....
Samo majorizacija ovu bagru može dovesti ured!
KOJI KRETENI, "MUDONJE", NEDOZRELI PUBERTETLIJE, ...... Fuj bagro manijačka !!! SVIMA VAM FAZON SKUPIT "SEPET " KAMENJA PA IZ JARKA STAKLA POLUPAT NA AUTOBUSIMA I DRUGIM VOZILICAMA. Ni svjesni niste koliko debilno izgledate u očima svake normalne osobe !!! ( mislim na sve pripadnike svih tzv. " navijačkih skupina " )
Uvijek su protivnicke kolone imale problema proci kroz Tuzlu.
Ma bezbeli da jesu. I bas im je fino bilo. Pametni. :)
presucujes napad na tuzlake u sickom ? zub za zub moj erceg :)
Klixovci po običaju od nebitnog prave bitno, nikad od Klixa pravi portal!
....ne mogu garantirati sigurnost............da se to desilo u mostaru mogu si misliti kakvi bi hejterski napisi u mediji sada bili...........ovako, nikom ništa........
Nabijem i ultrase i sve njima slične - nema većih papaka nacionalističkih. Svaka čast svim ostalim navijačima.
Primitivci, i sa jedne, i sa druge strane, zarobljeni u 'vaktu' rata, koji koče bilo kakvu progresivnu perspektivu i ideju, orijentiranu ka narednih 20 godina zajedničke budućnosti, prosperiteta i suživota, a uporno, nanovo i ponovo potenciraju i promoviraju 20 beznađa iz prošlosti... JADNO!
Ovi iz Slobode da imaju obraza im im, ako ništa, ponudili troškove putovanja jer su njihovom krivicom spriječeni da gledaju utakmicu....
fukare traže ulaz za 2km pa će navijati joj navijača i debilizma isto ko i robijaši stalno nesto bojkotuju,furka valjda ma 5km ulaz,mrš ionako samo baklje znate zapaliti i to je to,čast manijacima hordama i lešinarima
Druže kakav bojkot, navijanja nije bilo čisto jer je većina Fukara bila na "dočeku" Ultrasa... A u svakom slučaju cijena ulaznica se može spustiti.
@Tz123 Zašto bi ja kao "obični" gledalac plaćao kartu više nego ti kao "Fukara"? Pa navijači valjda i jesu tu da pomognu klub. A nije da budeš navijač radi neplaćanja ulaznice ili jeftinije kupovine iste. I danas opet neko baci dvije neke petardice, opet klubu 1000-2000 minusa.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
bumtras,ultras