Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi balavci ne znaju ko je bio Djilda. Sjecam se utakmice na Kosevu pred rat protiv Zvezde . Murija hordama uzela punu torbu baklji. Gledao sam svojim ocima kad je Djilda vratio te iste baklje na tribinu. Tad je bio sa nama na sjeveru , vec je pocelo bilo da se kuha.
Amar Zulic , indirektni ubica rahmetli Mirze Rascica polaze cvijece na spomen plocu rahmetli Đilde. E moj Zulicu da je Đilda ziv ti ne bi smio proci pored stadiona, a ne vodit navijanje. Sramota. Đilda heroju, vjecni rahmet i lijepi Dzennet !
"Sanjao sam sinoc cudan san Na jugu je baklja planula Ruke su se nase digle Vidio sam lice Dzilde Pjevao je majko sa nama Tad podize desnu ruku on I zapjeva Zeljo sampion Grbavica usta cijela I zastava plavobijela Zaviori juznom tribinom Probudih se i sad zalim ja Iz oka mi suza kanula Bio je i uvijek bice Simbol nase Grbavice Dzevad Begic Dzilda Legenda
Snajperista obavio zadatak!
Očito nije, još si živ šugavi stvore jedan !!!
I da gubis deset nula s JUGA bi se pjesma cula mi te volimooo, mi te volimooo
Rahmet mu dusi. Da ga nikad ne zaborave komsije a bgm ni mi pitari.
"...u toku akcije spašavanja ranjene žene" "Bio je toliko hrabar da priče o njegovim podvizima ostavljaju bez daha" "Ljudskost i hrabrost bez granica" Kakve lovacke price :-) "Slavko, pazi metak" Bio je dobar drug i djak, hrabar i plemenit kao svi navijaci.
@BORDO DNK Druze sa bordo DNK, sjetimo se palih drugova, zlatnih ljiljana, Zelenih beretki, Patriotske lige, mudzahedina i svih sehida koji su polozili zivot na Titovom putu, boreci se za bratstvo i jedinstvo. Uz marsala Tita, junackoga sina nas nece ni pakao smest Mi dizemo celo, mi krocimo smjelo i cvrsto stiskamo pest Navijaci su naj naj naj.
@BORDO DNK Samo da mi partizani ne skrenemo sa Titovog puta kojim nas je poveo Alija Izetbegovic :-) Da ne budu uzaludne zrtve nasih sehida koji su spasavali ranjene zene u toku NOB-a. I treba da se sjetimo svih bjelosvjetskih mudzahedina koji su se borili za Tita i partiju. Joj, kako smo mi super.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
da ti dragi ALLAH da lijepi dzenet! u cetvrtak treba da se ori grbavica tvojim imenom!!!
@godFree Marš majmune .
Bio je i uvijek bit ce simbol nase Grbavice!
O matilda vođa nam je đilda,vođa nam je đilda,vođa nam je on...