Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo! Savez napolje!
Fanatikosi kar'ne
pa ova rulja zadnjih 20 hod soandira "savez napolje" i tako jos vise demotivose i stavara nervozu igracima, a kad ce to rulja skontat sigurno 2053! zar nemamo navijacke parole i pjesme kojom stvaramo bolju atmosferu na terenu?
Sasvim korektna poruka... i ne odnosi se samo na savez vec na sve prodane duse
FK Sarajevo i BHF na braniku države, ostali se prodali.
pa ova rulja zadnjih 20 god skandira "savez napolje" i tako jos vise demotivise i stvara nervozu igracima, a kad ce to rulja skontat sigurno 2053! zar nemamo navijacke parole i pjesme kojom stvaramo bolju atmosferu na terenu?
A vi opet dosli na tekmu i dali savezu pare,niste mogli parolu ispred stadiona okacit jel? Daj nam Boze pameti.
poslovična inteligencija navijača...
Savez na sake!
podrska iz austrije
Seljaci, navijaj za momke a poslije se bori protiv saveza. Tako im samo odnemazete.
HORDE ZLA🔥BHF💪💪💪🔥🔥🔥🇧🇦🇧🇦🇱🇻🇱🇻🇱🇻
Bio je Begic predsjednik pa ste lajali na sva zvona i kad su otisli na svjetsko.
savez najbolji od kad postoji, multikulturalan, strucan, predan poslu i boljitku fudbala, rezultati sportski ce doci, samo tako nastavite zajedno do pobjede, volim te Bosno...
Argetaši klasični.
Velika budalastina : Kad najvise treba i kad se igra baraz oni se glupiraju . Znatel navijati ,naucite se ima na tv Bundes liga i druge pa ucite.
cudi me da ih Klix nije banovo
Kaze Sevcenko Vici, hajd mi prevedi onu parolu Tita ti!
Primitivizam. To se ne radi tako.. skup papaka, ne znaju drugacije.