Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jašta... sve turske zastave. Prave švabe :D
najvise turaka u njemackoj zivi bas u berlinu
Turci?
ne samo sto je zaduzio dres sa brojem 10 nego je i postavljen kao kapiten Arsenala i to zasluzeno, a Nijemci su uvijek bili rasisti i uvijek ce biti, to pokazuje i politika i porast AfD stranke
Ozil + Njemacka + Turska = OK. Na drugoj strani, Covic + BIH + Hrvatska = Nije OK. Bosanska logika je cudo.
Klixe ne kixaj bolan bolan, samo Turci izasli na ulicu
Al i Özil bi malo da je turcin, a malo svabo.... eeeee nece da moze....
dubrava bravo za komentar.
Legenda
smijesno je da se upravo turski fasisti i rasisti zale zbog rasizam, ni neznaju koliko smijesno ispadaju :D pa cijeli svijet im se smije zbog toga :D trebali se normalni njemci i normalni turci kojima fasisti iz AfDa i AKPa nisu isprali zadnji dio mozga, ujediniti protiv te seljake.
Inace dokazano je da AfD i AKP ( Erdogana) biraju vecinom ljude bez obrazovanje. Znaci sto si gluplji to vise podrzavas AfD ili AKP i Erdogana.
@chapito Isto kao kod nas. Pa ko kaze da smo treca zemlja kada znamo da glasamo i za koga?!
Kaze "German fans" a sve sami Turci i turske zastave. E jadna li je ta Njemacka.
Crveni dresovi i turske zastave..prave švabe.. :)
ovaj goblin nesto kmeci kao dozivio nepravdu, a otvoreno podrzava erdoganov fasizam. nek ode u tursku neka vidi sta je rasizam i fasizam, onda ce se placuci vratit u njemacku.
erdanov fašizam što ne dozvoljava da mu klošarski krstaši iz EU landraju po državi?!
isti facom serb,i zato,boli me ona stvar igro ili neigro