Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi osudjuju putina, samo ga nase primitivne komsije zadojene krvlju i mrznjom podrzavaju j veličaju. Jasan pokazatelj barbarstva i primitivizma.
Nemaju ovi bolje misljenje ni o nama kao muslimanima...tako da svejedno mi je ovo sve
Hurva maći!!!
Ti isti navijaci Legije su poznati kao veliki intelektualci, u slobodno vrijeme vole da vjezbaju i da ispoljavaju silu, samo sto za to imaju citav dan, sve neradnici.
Samo debili iz rs-a i Srbije podrzavaju rusku agresiju, ubijanje civila, masakre, silovanja?!?.,.
I bit ce objesen od svog naroda. Ovaj botoksirani fašista je evropu pretvorio u bliski istok
Realno i jedni i drugi bi nas najradije sve pobili, zato koljite se tamo, daleko vam mahala bila.
Nazovi ti to kako hoces , strucnim i nestrucnim pojmovima ali su Bosnjaci ubijani i silovani iz niskih pobuda ekstremista koje je lako opet okupiti bez obzira koliko tvoja avlija nebitna bila.
Historija kaze: Nikad ne budi na strani na kojoj je Poljska!
O čemu ti? Šta ti kažeš da bi mi trebali biti na strani Rusije koja trenutno vrši ratne zločine? Također kažeš da bi mi po historiji trebali biti na strani Nazi Njemačke. Daj se saberi.
zamisli Rusi su protiv invazije, i onda ti dodje tamo neka srbenda sa nekim natpisima pomocu kojih samo sebi mozak zadovoljavaju.