Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vidimo sad UEFU kako će reagovati za miješanje ovih stvari u sport s obzirom da su Želju kažnjavali zbog "Never forget Srebrenica"
europske zrtve>nase zrtve ,cisto sumnjam da ce dobiti kaznu jer ce znas kako se odaje pocast zrtvama francuske/engleske a nikad zrtvama kod nas ili bliski istok/afrika
Švabe su se komplet pokajali, a Srbi neki dan na utakmici Partizana skandiraju ime Ratka Mladića
Ovdje samo najveca bijeda, socijala, prlje, smrde i uhljupi furaju Hitlera. Upišano hoda u po' bijela dana, a mrzi strance. To dovoljno govori kakav dijapazon ljudi veliča zločince.
Srbi su gori i od švaba...
U Ninberskom procesu su osudjena brojem (24) i slovima (dvadeset i cetiri) njemacka oficira. Cetiri (4) su oslobodjena. Smrt miliona a ne ovih 160 hiljada nikog nije interesovala.
U Ninberskom procesu su osudjena brojem (24) i slovima (dvadeset i cetiri) njemacka oficira. Cetiri (4) su oslobodjena. Smrt miliona a ne ovih 160 hiljada nikog nije interesovala.
Prokleti nacisti..
Nacizam i Komunizam su dva najveca zla koja su zadesila Evropu.
@RM43 hahahaahahahah pa nije islam uređenje zatucana vlašuno glu.pa
Samo su jevreje trebali istrebiti
politika i sport...ne bi trebalo mijesati
Ma nece svabe jokkk.
Jos kad se doda 50 miliona serbske djece sto su ubili 😀😀😀😀 .,. Bas su bili zločinci 😀
Sieg Heil ! Gamad poljska