Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda uvijek navijaci stoka, najgori…
Ja sam ponosni Hrvat ali se iskreno stidim tih ljudi koji su to napravili to skrnaviti je uzas
Ironično da grupa Vandali čiste vandalizam. Također je lijepo vidjeti ovo kulturno promicanje od strane legitmno predstavljenih
Sve u redu ali mi nikako nije jasno ovaj fenomen po Bosni da se prave cesme u necije ime. Valjda bi drzava, opstina ili ko vec trebala da sagradi cesme pored puta i svugdje gdje treba. Razumijem tu pojavu prije 100 godina, ali nismo valjda postali toliko neorganizovano drustvo. Da li se uopste i trazi dozvola za gradnju toga?
Legendo, svugdje u svijetu imaš iste, ne samo u BiH, za putnika i prolaznika, dobra stvar a i ima svrhu. Čak je i lijepše kad je posvećena nekome, kao u ovom slučaju, zbog drogiranog, pijanog, bahatog i bijesnog kretena izgubljena dva nevina divna života, da ih se prolaznik sjeti, pomoli ako želi na svoj način, razmisli o svemu i krene dalje.
gooUser1696627275 Neznam legendo ali meni je to beze:) Imas zakone za vozacku i svaku drugu bahatost, da sad ne govorimo o odgoju itd.. Ako cemo na to upozoravati na ovaj nacin to govori o nasoj nemoci i u kakvom drustvu zivimo i da smo onda smo zbilja nisko pali. Uoostalom kad bi isli svi tom logikom imali cesmu svakih 10 metara.
Bravo, svaka čast👏 Jado ili jadovi, jeste li ispunjeni u svojim dušama, pišam vam se na iste.
Respekt ko je god!