Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast !
ma bravo, za svaku pohvalu.mnoge navijacke grupe bi se trebale ugledat njih, umjesto sto prave sranje na utakmicama.
Celtic => RESPECT!
„Kao god što je čovek nad životinjama, tako su i Jevreji nad svima narodima od Boga postavljeni.” (Talmud, Berah 1026). „Nejevreji su stvoreni da služe Jevreje. Oni moraju orati, kopati, sijati, kositi, vršiti. Jevreji su stvoreni da sve gotovo nađu.” (Talmud, Berahot 58a). „Zabranjeno je biti milostiv prema Nejevrejima.” (Talmud, Ramban). „Nejevreju ne treba milost i pomoć ukazivati.” (Talmud, ...amot 12a).
„Ako jednom Nejevreju prijeti opasnost da se u jednoj rijeci udavi pa ako se nalazi već i blizu smrti, Jevrej mu ne sme ići u pomoć da ga spase.” (Jad Hazakah, Aboda Cara 10a). „Bog je stvorio Nejevreje, iako su oni ravni sa životinjama i dao im je čovečji oblik, jer ne dolikuje Jevreju da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovečijem obliku.” (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225). „Nejevreji, čija duša potiče od nečistog duha, nazivaju se svinjama.” (Talmud, Jalkut Rubeni 12).
„I zato ako jedan nejevrejski sluga ili sluškinja umre treba ih ožaliti onako, kao kad jedan vo ili magarac crkne. ” (Talmud, Brohes). „Između Jevreje i Nejevreja ne postoji nikakva veza. Jer meso Nejevreja je životinjsko meso, a njihovo sjeme je životinjsko sjeme.” (Talmud, ...amot 89a). „Nejevrej je kao jedno pseto. Štaviše, zapisi uče da se pseto ima više poštovati od Nejevreja. ” (Talmud, Ekeseget raši eksod 22).
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zaista vrijedno paznje. respekt navijacima, od danas sam Celtikov fan, i od danas ih pratim koliko mogu. Kad je Bosna igrala protiv Makabija u Skenderiji, bilo je nesto palestinskih studenata u jednom cosku. U jednom momentu je citava dvorana skandirala "Palestina, Palestina". Vidio sam ih kako placu. Kad je postalo jasno da Bosna dobiva, onda su Palestinci skandirali "Bosna, Bosna". Citava dvorana se ucutala da ih cuje, a onda se prolomio ogroman aplauz.
Daj Boze da te pare odu onome ko ih stvarno treba
braća naša..
Tako se to radi... Respect dobri ljudi...
Svaka cast ovim momcima. Dokaz da se moze ispasti pravi navijac bez baklji, cupanja stolica i ostalih stvari koje se desavaju na nasim tribinama. Kapa do poda
Ali navijači Ajaxa mogu nesmetano isticati izraelske zastave...
CELTIC NAJVEĆI KATOLIČKI KLUB NA SVIJETU !
Neum150 zato i imaju ovakav odnos prema ugnjetavanom narodu. Pravi vjernici, ma kojoj religiji pripadali, trebaju i moraju imati izražen osjećaj empatije.
škoti, najškrtiji narod, prikupe više od kmečavih bošnji
najškrtiji narod? pa da imaš mozga shvatio bi razliku između real life i stereotipnih glupih viceva
@Korisnik95 al bosanci jesu glupi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
UEFA, dođi u Bosnu, ovdje ima majmuna za kazniti na svakoj utakmici. Nama jare, tebi pare.
To je primjer, svaka čast...
KAPA DO PODA ZA NAVIJACE. ZNAJU LJUDI KO SU 'FINI LJUDI' TI ZIDOVI.
i što je isto tako važno,izbacili su ih iz lige šampiona 😀