Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa šta više toliko spominjete taj pozdrav s tespihom, pa nije otišo za hodžu već za fudbalera. Zbog čega se i u sportu mješaju sportske i vjerske stvari.
Bošnje i Turci su braća
jaro vjera je način života i svakodnevnice,znam da vama zaostatcima komunističkog sistema čije su tate bile na funkcijama to smeta,al pomirite se da vjera ide uz život i neodvaja se ni od čega
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Brzo on zaboravi Kazahstan ..
Jeeebga
Vidio sam ga danas, plače
U Barceloni je mogao tespihati dok je na klupi sjedio
Ako gledamo realno fudbalski receno veliki korak nazad u karijeri, bez obzira sto je Besiktas veliki klub, Istambul metropola itd., novca je imao i prije. Nego igrati u ligi petice za Romu, Juventus, Barsu i sad Turska liga ne moze se porediti. Vidite koliko igraca jos vecih ode u Tursku pa im tu bude kraj karijere.
pa nije bas, i vrate se iz Turske ponovo u ligu petice, samo treba da se pokaze, a Turci ce ga nositi ako bude dobro igrao, a ako zakaze, jadna li mu majka. Fanatici su za fudbal, malo je reci.
morao dva puta doći da ga skontaju
TURCI SU BRACA BOSNJACIMA PO KRVI I VJERI, ONI VOLE ERDOGANA ON IM JE KUM NJIHOVOGA VODJE BAKIRA NACIONALISTE I ISLAMISTE ! BOSNJACI SU TURCI TO JAVNO PRIZNAJU, U VECINI SKOLA SE IZUCAVA TURSKI JEZIK, TURCI IH VOLE IAKO NISU PRAVI MUSLIMANI, ALI NISU NI TURCI.
To je pravi klub za njega. To je taj nivo
imaju dvije vrsta bosnjaka oni sto im je turska sve i oni sto im je turska upropastila sve
..a ovi drugi se sad zovu Srbi, je li?
I ti drugi su Bošnjaci, ali koji nemaju podanički mentalitet. Šteta što su u manjini i sve dok je tako Bošnjak će lutati.
Dze su tespihi?
Ma nek si Miraleme otiso iz Barcelone. Sta trener moze uradit od igraca fuj. Bolje ti je da negdje igras a ne da tamo sjedis na klupi. Inace Besiktas je ogroman klub nista ti ni tamo ne fali. Pusti ove hejtere ti sebi pravi put i sjajan si igrac. Sretno Pjanke
već je čovjek zaboravio repku...
Nikad nista nije osvojio
Ako se vrati u Italiju opet šal i tespih s privjeskom
Baaašekšeehir
Navijaci su im srcani i fanaticni. Znaju pokazati dobrodoslicu i emociju. Ali isto tako znaju i da igrace namaraju ako ima razloga. Pa ti Pjanke vidi.
Jesu se usrecili nema sta 🤣
Dzeko na aparatima
Džeko još nije sišao stepenicu niže