Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njihova transfer politika je u zadnjih par godina kriminalna. Na klupi 3-4 napadaca a u ovako bitnoj utakmici centralne odbrambene igraju vezni Maskerano i neiskusni Bartra..Doveli Neymara, a u odbrani promaha. Imaju Pedra, Alexisa i Tella naprijed a pozadi nemaju ni rezervu. Losa selekcija igraca definitivno. Sto se tice ovog trenera, to je obicna uhleba i njima treba Klopp ili tako neki strucnjak provjeren i dokazan. A sto se tice samih igraca, vjerovatno su se i zasitili malo, ali to je posljedica ovog prvog sto sam naveo..Nema svjezih snaga..
Kako je krenulo ovaj sastav igrat ce i iducih 15 mjeseci
Nema to nikakve veze, oni su sve povezani sa Barcelonskim pozemljem, vjerovatno uzimaju i droge pa se ovakav stav i igra moramo odraziti, izvinite svi navijaci Barcelone ali to je tako. znam iz provjerenih izvora da su Messi Xavi duboko povezani sa podzemljem, a vjerovatno i ostatak ekipe
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nazivati propalicom covjeka koji im je donio pola trofeja je dosta nezahvalno.Ne mogu ni oni uvijek pobjedjivat i osvajat sve moguce.Kad pobjeđuješ najbolji si, kad gubiš najgori si.Sto se mene tice uprava kluba je ovdje najvise kriva.
Gledam na drugim portalima da će Gareth Bale biti kaznjen zbog onog sinoć. Kažu preticao na punoj liniji i to jaoš i prekoračio dozvoljenu brzinu.
smiješni ovi navijaći...pa nije uvijek bajram....navijać sam barse al neznam nekad il bi plakao ili smijao,jer ono sinoć je alaselamet...a mislim da je Klopu bolje da ne ide u Barsu jer ce samo propasti jer tamo imaju prevelike ambicije a tesko ih je ostvariti,jer ima dosta jakih ekipa u fudbalu a sjebat ce se i zbog Borusije....neznam jbeno pa hajd
Sad sam jos sigurniji da bi Messi na kraju sezone mogao preci u Bayern!!! Mia San Mia
sad ce im Messi preko tvittera rec da su misevi,i pokazt im ko je Babo
Cupkanje na terenu, šutanje lopte, pljuvanje, povlačenje za kosu protivnika, kao i hlačice nije volonterski rad. Naravno da su plaćenici, i to preplaćeni. Ne odnosi se isključivo na Barcine midgete, nego općenito o "goničima lopte". Čuj, Messi propalica... Smiješno je kad uvrede takve dopiru od kojekakvih ološa i šljama sa tribine. Što se tiče sinoćnje utakmice. El Clasico još jednom je pokazao onu prljavu stranu. Običan ciganluk.
A i serete vala,a dok su vam osvajali sve i svasta valjali su vam,jeste nezahvalni
ma to ovi iz klixa culi. pusti propalitete koji su se, bas kao i sportsport.ba, uvijek nasladjivali barcinim porazima a real kovali u zvijezde. samo ih godinama j*be sto im barca pruza malo prilike da se raduju. eto im kup njihovog kralja
Ovi navijači imaju pravo da kažu ono što misle, jer papreno plaćaju cijene ulaznica. Vi koji ih kritikujete niste do sada platili ni jednu marku da gledate taj njihov klub i vi nemate pravo da kritikujete te vijerne navijače Barse. Navikli ste da naši tzv. navijači koji ulaze džaba na utakmice, sistemom ulice traže izmjene u svojim klubovima. U normalnim sistemima, zna se da ako platiš nešta za to treba da primiš i adekvatnu uslugu. Da Barsa nema toliki broj na vijača sa plaćenim ulaznicama, ne bi imala ni sponzora, a samim tim ni Messi i kompanija ne bi imali tolika primanja. Zbog svega toga moraju odraditi ono za šta su plaćeni.
PISAM JA TE NAVIJACE,DO JUCE SU E KLELI U MESIJA ,fuuuuj,ja bi odmah u real m. preso hhhh
Barsa je sugav tim. Prevrcu se po terenu kao u pozoristu, Fabregas i Nejmar pokusavaju penale izvuci na takav nacin da bi im ja dao crveni direktno. Ne placaju porez, krse pravila i jos kazu Barse je vise od kluba.
Sramota me biti navijac Barcelone zbog ovih idiota ove sedmice! Bruka i sramota!
Jedno je biti navijač a drugo simpatizer. Ovim postom si dokazao da si samo simpatizer.
Zato sto smatram da su Barcini igraci zasluzili puno vise od ovoga?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad je dobro tu smo, čim ne štima, najgori smo.
ljudi su stoka!!!
...sta reci, istina!!!