Nakon loših rezultata
0

Navijači Arsenala: Klubu treba reorganizacija

Totalsport
Nakon Arsenalovog debakla i ispadanja od četvrtoligaša Bradforda u četvrtfinalu engleskog nogometnog Liga kupa oglasila se Zaklada Arsenalovih navijača (AST) zahtijevajući neke hitne poteze kako bi se stalo na kraju padu ugleda kluba.

Podsjećamo, u utorak je Arsenal ispao na penale od Bradforda (3-4), čime je produbljena kriza kluba koji nikad nije lošije startao u sezonu engleskog nogometnog prvenstva pod vodstvom Arsenea Wengera (od 1996.).

AST traži da se menadžeru ukaže pomoć na način da se raspodjele poslovi, kao i da se počne trošiti više novca na transfere.

"Ovo je najteže razdobolje u Arseneovih 16 godina i klub i on sam moraju promijeniti smjer brzo, ako ne žele da ovo divno razdoblje ne završi na tužan način", rekao je glasnogovornik AST-a Tim Payton.

"AST ne može razumjeti zašto je 70 miliona funti predviđenih za transfere ostalo nedirnuto ovog ljeta. Arsene mora prijeći preko svog neslaganja oko trošenja i iskoristiti te resurse, koje su naposlijetku osigurali vjerni navijači koji prate klub".

"AST vjeruje da je nužna reorganizacija. Voljeli bismo vidjeti novu, svježu krv pridodanu upravi i također se mora raspodijeliti Arseneova nogometna strategija. Jedan čovjek ne može voditi brigu o svim transferima, plaćama, trenerskim metodama, kao i voditi ekipu na utakmicama. To je za jednog čovjeka previše".