Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propade klub k\'o zeton...
Jesu ovo njihovi \"Bordo prijatelji\"?
Klub treba da trosi pare koje ima i to je sve .... ne trebaju Arsenalu ni Arapske budaletine ni Ruski kriminalci , vec samo da Krenke i ostali lopovi prestanu da izvlace pare iz kluba - a tu je Wenger nemocan , nije on vlasnik tima
kakve veze ima taktika kad ti pola(bolja polovica) tima napusti klub na kraju svake sezone.
edan čovjek ne može voditi brigu o svim transferima, plaćama, trenerskim metodama, kao i voditi ekipu na utakmicama. To je za jednog čovjeka previše\". to ja govorim jedno 5god. Ferguson samo kaze koje igrace zeli i onda se David brine o tome i o platama
wenger nije promjenio taktiku zadnje 4 godine mozda i vise , svi su njegovu igru procitali , on je pukao u glavi , od starog wengera nista nije ostalo. njegovo je definitivno proslo .
Wenger je dobar taktičar i dobar trener koji će od golobradog momka stvoriti dobrog igrača. Ali je jako loš menadžer. A u Engleskoj su treneri menadžeri. Arsenalu znači treba novi trener. Guardiola bi bio idealan. I pored trenera klubu treba nova Uprava. Jer više FK Torpedo troši od Topnika, a to je sramota.
oni nešto očekuju wenger u zadnjih 10 godina potrosio 3.5 funte
Klubu treba arapski seik,a ne reorganizacija.Danas,svijetom vladaju real , barca i oni ciji je vlasnik neki naftni tajkun.