Nezadovoljni igrom Topnika
61

Navijači: Arsene, hvala na uspomenama, ali vrijeme je za rastanak

Totalsport
Iako je njegova ekipa isprala "gorak okus u ustima" zbog ispadanja iz Liga kupa od niželigaša Bradforda uvjerljivom 5-2 pobjedom kod Readinga u Premierligi, većina navijača Arsenala smatra da je vrijeme za odlazak menadžera Arsenea Wengera.

Situacija je, nakon dugo vremena, prije posljednjeg sudijskog zvižduka bila idealna za Topnike. "Buntovnik" Walcott, koji i dalje odbija produžti ugovor s klubom, zaigrao je na poziciji napadača kako je već u nekoliko navrata tražio od Wengera, te je bio strijelac posljednjeg petog pogotka Arsenala.

Pri izlasku s terena, pet minuta prije kraja, srdačno se pozdravio i zagrlio s Wengerom, no sve to zasjenio je transparent koji su navijači londonskog kluba razvili nakon završetka susreta.

"Arsene. Hvala ti na uspomenama, ali vrijeme je za rastanak", pisalo je na crvenom transparentu.

Francuski je stručnjak već 16 godina na kormilu Arsenala, te lagano ide i ka osmoj uzastopnoj sezoni bez trofeja. U Liga kupu je već, kao što smo spomenuli, ispao, u prvenstvu za vodećim Manchester Unitedom zaostaje 15 bodova, tako da sve nade za trofej polaže u FA Cup i Ligu prvaka.